2777
2789
عنوان

این قد راحت شدم

177 بازدید | 10 پست

قضیه پسر داییم تموم شد ایشالله داییمم بگرده ی دختر خوب واسه پسرش پیدا کنه که همه چیز تموم باشه مثل من بد نباشه نخواد قیافش ببینه و بدش بیاد 

متولد ۱۳۶۹ هستم 

آدما یه روز به سهم‌خودشون‌میرسن 

باید کمی‌صبر کرد

و انتخاب اشتباه نکرد

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قضیه اش چی بود؟دوست داشتی بگو

خالم میخواست من و پسر دایم‌ با هم ازدواج کنیم من نمیخواستمش  اونم گفت نمیخوام ازدواج کنم قضیه تموم شد ایشالله داییم ی عروسی گیرش بیاد که مثل من بد نباشه بی محلی کنه بهش نخواد ریختش ببینه 

متولد ۱۳۶۹ هستم 
اره ایشالله ی همه چیز تموم گیرش بیاد که مثل من نباشه 

عزیزم‌قرار نیست باب سلیقه همه باشی عزت نفس خودتو همیشه حفظ کن زندگی همینه  یه روزش غم ی روش شادی ی روزش همه دست ب دست هم‌میدن‌که زمینمون بزنن  در اخر خودمون میمونیم  پس کسی و جدی نگیر جز خودت

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

عزیزم‌قرار نیست باب سلیقه همه باشی عزت نفس خودتو همیشه حفظ کن زندگی همینه  یه روزش غم ی روش شاد ...

درسته ،،،،،،با این اخلاق گندی که دارم خوب شد با من ازدواج نکرد وگرنه بدبخت میشد 

متولد ۱۳۶۹ هستم 
درسته ،،،،،،با این اخلاق گندی که دارم خوب شد با من ازدواج نکرد وگرنه بدبخت میشد 

عزیزم من نمیدونم از زندگی چی میخای

خودت بهتر خودتو میشناسی