2789
عنوان

کدوم بهتره

433 بازدید | 18 پست

خرید خونه توی کدوم شهر بهتره 

همدان 

کرج 

اهواز 

تبریز 

و به نظرتون با  یک و نیم میلیارد میشه  کجا یه خونه یا آپارتمان تمیز در یک منطقه متوسط خرید 

برای سرمایه گذاری و سکونت هنگام سفر به این شهر ها 

البته من تبریز و همدان را دوست دارم ولی نمیدونم اونجا قیمت ملک چطوره 

من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همدان شهر منه ی تومنم یی تومنه 😂همدان عاااااالیه 

اهوازم خوبه فقط تابستوناش طاقت فرساس ولی خب دی ماهشم میتونی شام ببری بیرون اونشم خوبه 

کرجم داره یواش یواش پیشرفت میکنه 

ولی نظر من فقط همدااااانه

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

بستگی به شرایط داره 

چه شرایطی 

من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

همدان شهر منه ی تومنم یی تومنه 😂همدان عاااااالیه  اهوازم خوبه فقط تابستوناش طاقت فرساس ولی خب ...

وااای من خودم عاشق همدانم💞

راستش من خودم خوزستان هستم و گرماش واقعا آزار دهنده اس ولی از نظر اینکه اهواز شهر دانشگاهی و پزشکی هست میگم به خصوص برای دانشگاه بچه ها در آینده 

میخوام بدونم کجا با این پول میشه سرمایهگذاری کرد 

کجا زندگی می کنی؟ میخوای بدی اجاره؟ برای اقامت موقت خودت میخوای و هزارتای دیگه

خودم خوزستان ولی اهواز نیستم 

آره مثلا اجاره بدم یا   تابستون خودمون بریم  و چند سال دیگه بچه ها رفتن دانشگاه بتونم پیششون باشم 

وااای من خودم عاشق همدانم💞 راستش من خودم خوزستان هستم و گرماش واقعا آزار دهنده اس ولی از نظر اینکه ...

بنظرم جایی سرمایه گذاری کن ک استان باشه 

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

من عمم پارسال خونه نزدیک میدون ارامگاه ک اصلیه خرید ی میلیارد

چه خوب.  خونه اش حدودا چند متری هست و نوسازه؟

کاش کسی پیدا کنم اونجا برام پیگیری کنه 

بنظرم جایی سرمایه گذاری کن ک استان باشه 

بله درسته منم مرکز استان میخوام ولی نمیدونم استان همدان یا آذربایجان خونه ها توی چه رنج هستن 

اهواز که خیلی گرون هستن با اینکه گرمسیره ولی به خاطر امکانات گرونه البته مناطق خوبش

چه خوب.  خونه اش حدودا چند متری هست و نوسازه؟ کاش کسی پیدا کنم اونجا برام پیگیری کنه

والا تازه ساخت ک نیس ولی جاش عااالیه

والا دوخوابس سالنشم دوتا ۹ متری خورده و اندازه ی بگم ی ۹ متریم خالی گذاشته 

بله درسته منم مرکز استان میخوام ولی نمیدونم استان همدان یا آذربایجان خونه ها توی چه رنج هستن  ...

والا اذربایجان رو نمیدونم اما شما میتونی توی دیوار همدان نگاه کنی ببینی چیزی پیدا میکنید

والا تازه ساخت ک نیس ولی جاش عااالیه والا دوخوابس سالنشم دوتا ۹ متری خورده و اندازه ی بگم ی ۹ متریم ...

خیلی هم عالی  مبارکشون باشه