2777
2789
و در ضمن فیزیک خودش ثابت میکنه که وجودش به واسطه دنیای فرای خودش هست.مثل این میمونه که ما وجود خدارو ...

بله با این صحبتتون موافقم، بعضی چیزا ممکنه از توان شناسایی و درک انسان فعلی خارج باشن

بخاطر همینه هیچ کس تا حالا نتونسته بصورت قطعی وجود خدارو رد یا اثبات کنه 

و باید به این فکر کرد که لزومش چیه

بماند، بحث به حاشیه کشیده میشه و در چهارچوب این فضا نمیگنجه

‌هر دین و ایین و فرهنگی کتاب هایی در تایید باورهاش داره، که به نوعی تبلیغ محسوب میشن، قاعدتا هندوها ...

تمامی باور ها و ادیان در دنیا،هر کتابی که به واسطه پیامبران از طرف خداوند برای مردم ارسال شد هیچکدوم مردم رو به ریاضت و سختی دعوت نکرده.سلده تر بخوام بگم مثل یک دفترچه راهنما که طرز استفاده از وجودمون در آن توضیح داده شده نا اسیب کمتری ببینیم.زندگی نامه بودا رو‌مطالعه کنید.من شما رو به کتاب خوندن دعوت میکنم چون اگر بخوام بحث کنم تمام انچه رو‌که میدونم در چند کلمه گنجانده نمیشه.

شما اگر مطالعه کنید از سختی هایی که شاعران ما به خودشون میدادند و این از قصد نبوده بلکه وقتی به واقعیت جهان مادی پی بردن دیگر خوراک و پوشاک، رسیدن به جسم مادی براشون کاملا بی معنی و مفهوم میشه.حضرت مولانا خودش قاضی شهر بوده و از طبقه رده‌ی بالا.همیشه سخنوری میکرده و زمانی که با شمس اشنا میشه و به کمک اون به واقعیت خداوند و خودش پی میبره ناخوداگاه ریاضت رو طلب میکنه.مولانا هیچگاه فکر نمیکرده شاعر بشه،اما بعد از آن اشعار بهش الهام میشده و پسر و‌ همسر پسرش اون هارو مینوشتن.این تنها یک‌ نمونه از میان بزرگان و عارفان است.

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله با این صحبتتون موافقم، بعضی چیزا ممکنه از توان شناسایی و درک انسان فعلی خارج باشن بخاطر همینه ه ...

وجود خدارو با یک مثال جالب که خودم دیدم براتون توضیح میدم:

مردی ماهی داشت،او هرروز داخل آکواریوم غذا میریخت.ماهی هرروز تو اون ساعت منتظر غذاست و فکر میکنه آکواریوم به خودی خودش پر میشه.اما واقعا آن کسی که بیرون از آکواریوم نشسته و آن کسی که فکرشه کیه؟؟؟

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)
تمامی باور ها و ادیان در دنیا،هر کتابی که به واسطه پیامبران از طرف خداوند برای مردم ارسال شد هیچکدوم ...

عزیزم من ادعایی ندارم،ولی چرا فکر میکنید من نخوندم،شاید من منابع متنوع تری رو خوندم که اینارو میگم 😅

اشاره درستی بود، اگر دینی یا نگرشی بخواد قابل قبول باشه قطعا باید برای بهتر زندگی کردم مردم در کنار هم باشه، نه خشونت، نه ریاضت و ....

پیچیده است خواهش میکنم با یک مثال سطحی واردش نشید

به خشونت ربطی نداره.. هیچکس به جسمش یک شبه سختی نمیده.وقتی عرفان به واقعیت خداوند پی میبرن این اتفاق میوفته.وقتی انسان درون خودش رو میبینه و پی میبره چیزی بجز این تن داره.چیزی باارزش تر و قدرتمند تر…

پیچیده است خواهش میکنم با یک مثال سطحی واردش نشید

مثال های سخت بزنم از متافیزیک؟😄

مثل این میمونه بگید یک نویسنده کودک چرا چالش های زندگی رو بصورت داستان بچگانه مینویسه.هرکس به اندازه فهم مخاطبش کتاب مینویسه.

به خشونت ربطی نداره.. هیچکس به جسمش یک شبه سختی نمیده.وقتی عرفان به واقعیت خداوند پی میبرن این اتفاق ...

عزیزم منظورم از خشونت دیگر کشی و شکنجه به خاطر تفاوت

در دین و نگرشه  

منطورم از ریاضت هم تشویق پیروان به سختی و ریاضت در زندگیه شخصیه

خود شناسی برترین دانش هاست (روایته و فارغ از هر دینی قبولش دارم)

مثال های سخت بزنم از متافیزیک؟😄 مثل این میمونه بگید یک نویسنده کودک چرا چالش های زندگی رو بصو ...

این نگاه بالا به پایین شما از کجا میاد؟ اگه اهل اشنایی با عرفان هستید بیشتر عجیب میشه

عزیزم منظورم از خشونت دیگر کشی و شکنجه به خاطر تفاوت در دین و نگرشه   منطورم از ریاضت هم تشوی ...

خب حرف من هم دقیقا همینه.پس از خودشناسی ما به چه چیزی خواهیم رسید؟

ریاضت یک انتخابه از آنچه که به واقعیت دنیای مادی پی میبریم.تا زمانی که شما به خودشناسی واقعی نرسید درک اینکار براتون عجیبه.

دیدگاه من بالا به پایین نیست،من یک مثال ساده زدم تا شما متوجه بشید وگرنه من خودم باین همه تحقیقی که تنها بخاطر علاقم بود باز هیچ چیزی نمیدونم واقعا.

خب حرف من هم دقیقا همینه.پس از خودشناسی ما به چه چیزی خواهیم رسید؟ ریاضت یک انتخابه از آنچه که ...

چرا عزیزم قبول کنید اول راهید و همین تاکید بر عقایدتون از همونجا میاد

توصیه من هم اینه با دور ریختن تمام باورهای قبلی، متنوع تر بخونید، ببینید و تفکر کنید

قطعا که علم در هر زمینه ای گسترده تر از اونه که کسی بگه بر اون اشراف دارم یا حتی کمی اگاهم

چرا عزیزم قبول کنید اول راهید و همین تاکید بر عقایدتون از همونجا میاد توصیه من هم اینه با دور ریختن ...

مشکل شما اینه که بعد از این همه حرفی که زدیم هنوز متوجه نشدید علم جایی در این بحث نداشته.

به امید بالا رفتن سرانه مطالعه کشور🖐🏻