2777
2789
عنوان

شوهرم گاهی الکی قهرمیکنه

162 بازدید | 9 پست

سلام دوستان،شوهرم گاهی کاملن الکی دعوا راه میندازه و یکی دوهفته قهرمیکنه،منم هرچی میپرسم چی شده آخه چرا هیچی نمیگه و فقط فحاشی و توهین میکنه،مثلن اینبار چند شب پیش گفت غذا رو بیار منم گذاشتم گرم بشه دوسه دقیقه بعد شروع کرد به فحش دادن که چرا نمیاری پس،البته قبلش فهمیده بود شوهرخواهرم ماشین خریده،خودم حس میکنم بعد پیشرفت یا موفقیت یکی از اعضای خونوادم این طوری میشه،اما بروز نمیده و ی چیز کوچیک رو بهونه میکنه،خونوادمم کاملن معمولی و متوسط هستن و شوهرم وضع مالی بهتری داره،بعد یکی دوهفته سر شوخی رو باز میکنه یا یه طوری خودش حرف میزنه و من ب خاطر بچه کشش نمیدم،اما اینبار واقعن میخام یه کاری بکنم،ولی نمیدونم چه کاری کنم که بفهمه الکی نیس ده رو بی محلی و توهین...منظورم طلاق و اینا نیس چون بچه دارم.دنبال یه راهی هستم که تنبیه بشه و بفهمه تاوان داره این بی شعوریاش،اینم بگم خیلی یه دنده و لجبازه مثلن اگه خواست آشتی کنه محل ندم میگه به درک و ادامه میده ب قهر.حرفم زدم خیلی خیلی...تاثیری نداره.لطفا راهنمایی میکنید چه رفتاری کنم که هم تنبیه بشه و هم تنش بیشتر نشه تو خونه.

شاید در جهانی دیگر….

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😔😔😔 واقعا آزار دهندس ولی کاری هم ازم بر نمیاد ، مجبورم بسوزمو بسازم

فقط عزیزم حواست باشه برای فرار از این شرایط تن به یه ازدواج اشتباه ندی

شاید در جهانی دیگر….