2777
2789
عنوان

دیابت بارداری

38777 بازدید | 68 پست

سلام تو هفته ۲۸بارداری هستم و دچار دیابت بارداری شدم چیکار کنم سریع درمان شم از وقتی فهمیدم حالم بد شده کسی بود دیابت بارداری بگیره و خوب بشه لطفا اگه کسی میدونه تورو خدا راهنماییم کنه

سلام عزیزم

حالت بد نشه استرس نگیر اصلا

من ازاول داشتم و باانسولین کنترل کردنش

نگرانی نداره ک

شمام با مصرف کدوسبز و نون جو و کم کردن برنج و کاکارانی وسیب زمینی و شیرینی جات و نوشابه و دلیتر واینا میتونی کنترل کنیش

نگران نباش نگرانی بدتره واس بچه

میوه های مث گلابی و چندتا چیز دیگ ک قندداره هم نخور

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره من، وقتی فهمیدم کلی گریه کردم الکی ،ولی توروخدا استرس نگیر من آنقدر نخوردم وزن کم کردم بچم کم وزن به دنیا اومد ،توروخدا اصولی بخور ،بعد از هر وعده غذا قندتو بخور ببین چه غذایی بالا می‌بره ،من صبحانه یه ظرف بزرگ خامه و عسل می‌خوردم قندم ۸۰ بود دو ساعت بعدش ،بدن هر کس فرق داره ،حتما برو دکتر رژیم بده، الآنم قند ندارم دیگه خداروشکر

استرس رو از خودت دور کن زیرنظر متخصص تغذیه و غدد باش خیلی سریع اوکی میشه قندت منم داشتم کنترلش کردم ...

بعدبارداری برمیگرده به حالت طبیعی ؟ممکنه قندخون به دلایل عصبی بالابره وبرگرده به حالت طبیعی بعد اون حالات عصبی؟

استرس رو از خودت دور کن زیرنظر متخصص تغذیه و غدد باش خیلی سریع اوکی میشه قندت منم داشتم کنترلش کردم ...

قراره فردا شنبه برم پیش متخصص شما چطوری کنترلش کردین چقدر طول کشید خوب بشید هفته چندم بودین؟

بعدبارداری برمیگرده به حالت طبیعی ؟ممکنه قندخون به دلایل عصبی بالابره وبرگرده به حالت طبیعی بعد اون ...

والا راستش برای من بعد بارداری باز رفت بالا حدودا ۱۲۰ شد که قرص میخورم

البته تو بارداریم چون رژیم غذایی داشتم اخراش شده بود ۸۶ قندم که خیلی خوب بود

ولی بعدش بیخیال رژیم شدم برگشت

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰
قراره فردا شنبه برم پیش متخصص شما چطوری کنترلش کردین چقدر طول کشید خوب بشید هفته چندم بودین؟

من حدودای هفته ۲۶ متوجه شدم البته قندم ۱۰۲ بود ولی دکترم خیلی منو ترسوند میگفت باید انسولین بزنی

شاید باورت نشه بعد از ۲۰ روز مراعات کردن و رژیم غذایی قندم شد ۸۰ و نرمال شد

دیگه تا اخر بارداریم تحت نظر کارشناس تغذیه بودم که قندم همش رو ۸۰ بود 

من حدودای هفته ۲۶ متوجه شدم البته قندم ۱۰۲ بود ولی دکترم خیلی منو ترسوند میگفت باید انسولین بزنی شا ...

خدارو شکر که برا شما خوب شده انشاالله خدا خودش به همه خانومای باردار کمک کنه منم جزء اونا هرچه زودتر خوب شه قندم لطفا برا منو بچم دعا کنین

خدارو شکر که برا شما خوب شده انشاالله خدا خودش به همه خانومای باردار کمک کنه منم جزء اونا هرچه زودتر ...

اصصصلا نگران نباش حالتو درک میکنم منم کلی سختی و استرس کشیدم 

ولی باور کن خییلی راحت قندت کنترل میشه و کوچولوت صحیح و سلامت میاد بغلت😍

خب الان هفته چندم هستین فرقی نکردین بهتر نشدین؟

الان بچه م دو سال و سه ماهشه 

بعد زایمان درست شد 

بارداری نه گلم درمان نمیشه باید کنترل کنی

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷