2777
2789
عنوان

دارم میمیرم🥲

199 بازدید | 5 پست

چند روزه مریض شدم انقد تب و لرز دارم هی ک موهام ریزش گرفته 

رفتم دکتر سرم و امپول دگزا و بکمپلکس و ویتامین سی زد 

ولی هنوزم همونم همه بدنم درد میکنه اصن نمیتونم راه برمممم چیکار کنم دیگ؟ جالبه ک میگه دکتر ویروس نیست سرما خوردی اخه سرماخوردی اینجوری؟چند روز تب و لرز و بدن درد شدید؟

When  you  recieve at my LEVEL evaluat me before that  you  only take a sit and encourage me 👽

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بزن درد دارم و بیحالم ولی مریض نیستم دقیقا چهار روزه

سرفه میکنم همه بدنم درد میگیره اصن نمیفهمم چیه تو کل زندگیم دیگ اینجوری نشده بودم   

When  you  recieve at my LEVEL evaluat me before that  you  only take a sit and encourage me 👽
وای این یه ویروس جدیده یه هفته تا دوهفته طول میکشه خوب بشب  داداشدمن گرفت علاوه ب‌اینا علامت گ ...

واقعا؟ وای خدا😣 دارو چی بهش دادن ؟ من فقط کلد استاپ و استامینوفن میخورم ک فقط یکی ۲ساعت ارومم باز بدنم درد میگیره

واقعا؟ وای خدا😣 دارو چی بهش دادن ؟ من فقط کلد استاپ و استامینوفن میخورم ک فقط یکی ۲ساعت ارومم باز ب ...

اره عزیزم کلا دوبار رفت دکتر متوکلوپرامید و دبمین هیدرنات  و سرماخوردگی و استامینافون و... خیلی بهش داد با دوتا سرم ولی بعدش زود تر خوب شد میگم اون علایم گوارشیش شدید تر بود