2777
2789

(شخصی از من خواست تا براش بذارم)

هنوز تو دوران عقدن…الان یک سال و ۸ ماه شده 

پسره دو سال از دختره کوچیک تره…دختره متولد ۷۸ و پسره متولد ۸۰…اوایل خانواده دختر به شدت مخالف بودن ولی با اصرار دختره موافق شدن اما نه از ته دل…پسره اولا خوب بود ولی بعد محبت کردن از سرش میافته…بیشتر رفیق بازی میکنه…و متاسفانه به قرص ترامادول اعتیاد داره…سطح خانواده پسر از خانواده دختر به شدت پایینه ولی همیشه خانواده پسر میان دختره رو سرکوب میکنن و بهش چرت و پرت میگن مثلا میگن تو چاقی و فلان….حتی خود پسر هم به شدت چاقی دختر رو به روش میاره درحالی که دختره بنده خدا فقط یه کم تپلی و تو پره …‌ پسره و خانوادش خیلی دختر رو به تمسخر میگیرن…

دختره الان خیلی پشیمونه ولی میگه من اصرار کردم به این ازدواج خودم گفتم هرچی بشه پای من حالا هم موندم ….

بیشه ها اگر تاریکند،آسمان هنوز آبیست🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون اولش رو خوندم.کوچیکتر نمیتونم باهاش باشم.کلا پسرا بچه‌ن.وای بحال اینکه واقعا بچه‌ ه باشن

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

وای الانم دیر نشده پسرا همینجوریشم سن کم اصگل میزنن چه برسه این که ۲۱سالشه 

صادق هدایت : دیشب که نمیداستم برای کدامین یک از دردهایم گریه کنم کلی خندیدم🍃 . از بین دیونه و روانی بودن دیونه رو انتخاب کن و به هم بخند تا که روانی باشی و همه بهت بخندن🤍

به نظرتون این دختر چه طور میتونه این شرایط رو تغییر بده چون خیلی داره اذیت میشه صرفا به خاطر این که خودش اصرار داشته

اگر اون دختر ناراحت نمیشه،از طرف من بگو خاک‌توسرت

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

متاسفانه انتخاب غلطی کرده و نباید خودشو سرزنش کنه بخاطر اشتباه اون نباید پس فردا زندگی بچه هاشم نابود بشه که

بگو جدا شه

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡
همون اولش رو خوندم.کوچیکتر نمیتونم باهاش باشم.کلا پسرا بچه‌ن.وای بحال اینکه واقعا بچه‌ ه باشن

منم خیلی این مسئله رو اون اول گفتم ولی اون چشماش رو بسته بود و انتخاب کرد…الانم خیلی پشیمونه

به نظرتون این دختر چه طور میتونه این شرایط رو تغییر بده چون خیلی داره اذیت میشه صرفا به خاطر این که ...

ببین پسره از اینایی بوده که خرش از پل رد شده خود واقعیشو نشون داده