2777
2789
عنوان

مهاجرت تحصیلی

395 بازدید | 15 پست

سلام 

کسی در رابطه با مهاجرت تحصیلی مقطع دبیرستان اطلاعی داره 

کدوم کشور راحت تر هست هزینه ها کمتره و....

از شرایط بورسیه هم اگه اطلاعی دارید ممنون میشم بگید

و اینکه کلا به چه چیزایی نیاز هست برای اپلای

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دبیرستان بپرسین نداره 

چرا فک کنم باشه ولی وکیل میتونه راهنماییش کنه

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
وکیل فقط و فقط گمراهش میکنه 

😐😐

وکیل که به درد آشنا من که خیلی خورد البته اصلا مهاجرتش مربوط به مدرسه نبود ،  بورسیه و ... برای مدرسه اطلاعی ندارم صرفا اینکه شرایط مهاجرت قبل از دانشگاه رو بخواد ببینه چه جوریه

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
😐😐 وکیل که به درد آشنا من که خیلی خورد البته اصلا مهاجرتش مربوط به مدرسه نبود ،  بورسیه و .. ...

من خودم چند ساله تو پروسه مهاجرت تحصیلی هستم سه تا هم وکیل تا الان داشتم 

اتفاقا گروه تحصیلی چند هزار نفره هستیم دقیقا هر کسی وکیل داشته بیشتر کارش خراب شده به فول یکی از دوستام هر کی تو این گروه وکیل داشته ریجکت شده 

کار منو وکیلم گند زده توش