2777
2789
عنوان

مستاجرا😔

189 بازدید | 10 پست

خیلی سخته  که  خونه خودتو نداشته باشی 

همش استرس و نگرانی و ناراحتی داشته باشی

😢😢😭

شکر 💖❤️ همیشه زیادتر از مقدار لازم پول دارم 💖شکرگزارم برای آپارتمان دکور ماشین برکت ثروتم جواهرم ❤️زدم به فرکانس عظیمی ثروت سعادت شادی غنی فراوانی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهی☹ انشالا همه ی روزی خونه دار میشن شبو تو خونه خودشون میخوابن

امین 💚 فداتبشم 

شکر 💖❤️ همیشه زیادتر از مقدار لازم پول دارم 💖شکرگزارم برای آپارتمان دکور ماشین برکت ثروتم جواهرم ❤️زدم به فرکانس عظیمی ثروت سعادت شادی غنی فراوانی

عزیزم 🥺🥺

چرا استرس؟ نصف مملکت مستاجران .

خدایا .. خدای مهربونم .. بابت زندگیم که خوشبختم و تو آرامشم شکرت 🤲🤲🤲خدای مهربونم بابت همسرم .. عشق زندگیم که با تمام وجودم عاشقشم شکرت ❤❤❤خدا جونم .. بابت دوتا فرشته های زندگیم که بهم دادی شکررررت ... همیشه شکررررت .‌ بابت نداشته هام هم شکرت .. 🥰🥰🥰 خدایا شکرت که مادرم و برادرم رو دارم تا همیشه پشت و پناهم باشن.. درسته که پدر ندارم 💔ولی تو رو دارم که مثل کوه بالای سرمی خدا جونم 🥺❤ عاشقتم خدا جونم.... عاشقتممممم❤❤❤
دقیقا منم مستاجرم آرزومه خونه داشته باشم😔😔

به امید خدا صاحب خونه بشی 💚

ما هم مستاجر بودیم انقدر اسباب کشی کردیم 

همه لوازمامون دیگ بدرد نخور شدن نصفشو دادیم رفت.همه شکسته

اخرش روستا خونه ساختیم اومدیم .راحت شدیم از اجاره 🤦🏼‍♀️هر سال اسباب کشی 🤢

باشه، توخوبی😏
هیییی🥲🥲🥲 انشاالله همه مستاجرا خونه دار بشن

امین 💚

ما هم مستاجر بودیم انقدر اسباب کشی کردیم  همه لوازمامون دیگ بدرد نخور شدن نصفشو دادیم رفت.همه ...

اره خیلی سخته  از این خونه به اون خونه

مبارک💖