2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 57 پست
مرسی عزیزم ماه اول اقدام باردار شدم تو 5 شش هفته سقط شد الان دوباره میخوام اقدام کنم ولی میترسم  ...

توکلت بخدا باشه عزیزم . علت سقت چی بود؟

پسرم خوش اومدی به زندگیمون🤲🫀👨‍👩‍👦‍👦😍🧿   

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام به همگی  خانومایی که مامان شدین مبارکه 😍 خانومایی هم که منتظریم ان شاالله بزودی دامنمون ...

یعنی چی زیر کمرت بالش میزاری؟ میشه توضیح بدی

به تعداد نفس های تمام عمرم خدایا شکرت❤️

مرسی تو سونو نوشته بود ساک حاملگی دفرمه 

اگر قبل بارداری احتیاج به آزمایش یا چکاب نداری برو اقدام نترس اتفاقا من شنیدم بعد سقط زودتر میگیره خدا بزرگه عزیزم 

اگر قبل بارداری احتیاج به آزمایش یا چکاب نداری برو اقدام نترس اتفاقا من شنیدم بعد سقط زودتر میگیره خ ...

مرسی قربونت فعلا که پریودم توکل بر خدا 

به تعداد نفس های تمام عمرم خدایا شکرت❤️

یعنی چی زیر کمرت بالش میزاری؟ میشه توضیح بدی

ببخشید موقع نزدیکی میگن بهتره زیر کمر بالش بزاری اینجوری شانس باروری بیشتر میشه . اینجوری کمر یه تا میخوره و در واقع پایین تنه یه شیب میگیره  و جاذبه زمین کمک میکنه که اسپرمها بهتر به سمت رحم برن . همچنین دکتر رفتم گفت بعضیا دهانه رحمشون جوریه که بهتره بالش بزارن زیر باسن یا کمر 

مبارکه من عاشق بیبی مثبتم. یه چیزی میگم من اصلا ازمایش ندادم همون بیبی مثبت برام مثبت بودش تا هشت هف ...

مرسی عزیزم 

عه من هنوز خونه مادرمم پس فردا میرم خونه خودم نمیدونمم چند هفتمه عجله دارم برم دکتر ببینم چند هفتس😁😁