2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 57 پست
نه هنوز نزدم گلم میترسم بزنم منفی شه خانوادم مسخرم کنن اخه فکر میکنن من هولم واسه بچه😢

وا یعنی چی عزیزم بزن بابا مجبور نیستی به همه بگی فعلا خودت بدونی کافیه

راستی من ازمایش رفتم مثبت بود یه هفته از وقتم گذشته بود ازمایش معمولی رفتم بتا ۶۳ بود گفت از ۵۰ بالا باشه مثبته بازم یه هفته دیگه تیتر میرم توام بزن لازم نیست حتی شوهرت بفهمه فعلا خودت بدون

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

وا یعنی چی عزیزم بزن بابا مجبور نیستی به همه بگی فعلا خودت بدونی کافیه راستی من ازمایش رفتم مثبت بو ...

مبارکت باشه عزیزمممم 😍خب کی واسم بی بی چک بگیره اره منم هنوز پریود نشدم

یه شوهرم میگم بگیره ببینم میگیره

باش جانم 

الان چند روز از وقتت گذشته؟ سینه درد اینا نداری؟ ولی من میگم ۸۰ درصد حامله ای ایشالا اگه از وقتت گذشته مال من امروز ۹ روز گذشته

ایشالا توام زود مامان میشی گلم چند وقته اقدامی؟

مرسی عزیزم ماه اول اقدام باردار شدم تو 5 شش هفته سقط شد الان دوباره میخوام اقدام کنم ولی میترسم 

به تعداد نفس های تمام عمرم خدایا شکرت❤️

سلام به همگی 

خانومایی که مامان شدین مبارکه 😍

خانومایی هم که منتظریم ان شاالله بزودی دامنمون سبز بشه 🙏🙏🙏

من یکسال اقدامم ولی نشده 

البته برای فرزند دوم 

اینم بگم چون دلم دختر میخواست هیچ وقت زیر کمرم چیزی نمیزاشتم ولی دیدم نشد دیگه قید جنسیت رو زدم و این ماه زیر کمرم بالش میزاشتم 

من همیشه قبل پری یک هفته مونده سینه درد داشتم ولی سر بارداری پسرم ماهی که باردار شدم هیچ علائمی از پری نداشتماین ماه هم همینجوری شدم ...

با اینکه میدونم  شرایط تو هر بارداری ممکنه متفاوت باشه ولی خیلی امیدوارم شنبه موعدم دعا کنید خدا بخواد واسم😍🙏

پسرم خوش اومدی به زندگیمون🤲🫀👨‍👩‍👦‍👦😍🧿