2777
2789
عنوان

فقط کسایی ک عشق رو درک میکنن بیان

198 بازدید | 10 پست

دیشب ب اکانت پسر عمم وصل شدمو به عشقم پ دادم و ب زبون پسر عمم باهاش حرف زدم....البته الان کاتیم چون بابام رفت راجبشون تحقیق کردو اینا و هیچکی تاییدشون نکرد عکسم واستون میزارم کلا قضیمون این بود ک تا بهش گفتم بابام راضی نیست و اگ پ بدی بابام میاد سراغت نرسیدو گفت باشه بگو کات کردیم 

دیگه ن زنگی زد ن پیامی داد بش با اکانت پسر عمم پ دادم البته با زبون پسر عمم باش حرف زدم ک چرا ب دوست دهترت زنگ نمیزنی اونم‌گفت ک ب باباش میگه اونم میاد فحشم میگیره من نمیتونم کاری کنم چون راضی نیس 

خب نباید تلاشی کنه ینی؟؟؟؟؟؟ و با داییاش دعوا گرفته وازش شکایت کردن خونوادشم دارن از هم جدا میشن 

اخر سر گفت با بابام میام با بابات حرف میزنم 

عکسارو ببینین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام چندتا مطلب خانوم محترم اول اینکه این راه عشق نیست که قبل درجریان گذاشتن خانواده ها امتحانش کنی ودوم دعوا سر هرچی بوده اول ببین چون عشق گفتی عرض می کنم .پای عشقش بخدا هست یعنی نماز میخونه اگه عشق خدا نبود هیچ عشقی نبود .شاید شهوت بگیره مارو ولی لطفا بجنگ بجنب وبهش بفهمونم دین خدا نباشه عشق هم معنی نداره و بعد بخاه گام برداره بیاد سمتت تو نرو سمتش تا پدرت راضی نکرده چون اخرضررشو دوتاییتون میبینین دعوا وشکایتم مهم نیست حل میشه

اشتباه نکن 

پسری ک داییاش ک هم خونِشن ازش شاکین نمیتونه آدم اوکیی باشه 

ببین با اونا چیکار کرده که باهاشون یه عمر زندگی کرده 

باتو چی کار میکنه 

میدونم عشق چیه خودم تجربه کردم

ولی منطقی به قضیه نگا کن 

چند سال دیگه رو در نظر بگیر 

باخودت نگو من خودم میتونم درست کنم اخلاقشو و....

اگه قرار به درست کردن اخلاق بود مامانشم میتونست اینکارو کنه 

ببین عزیزم، شما سنتون خیلی کمه، قطعا و حتما تو زندگیتون موقعیت های بهتری براتون پیش میاد، الان به وجودش عادت کردی، مطمئن باش سالها بعد که شاید یادش بیفتی با خودت میگی خداروشکر که بابام مخالفت کرد، اینا رو از حرفایی که تو تاپیکای قبلی درموردش زدی میگم، خودتو درگیرش نکن که باباتون بهتر از هر کسی صلاح تون رو میخواد و بهترین تصمیم رو گرفته، سعی کن انقد سرت رو شلوغ کنی تا بهش فکر نکنی و بهش پیام ندی، مطمئنم در آینده به پدرتون بخاطر این کمک بزرگ افتخار میکنی.

گاهی میان مردم، در ازدحام شهر، غیر از تو هر چه هست فراموش میکنم، چی میشه یکی به منم بگه مامان❤️ 
ببین عزیزم، شما سنتون خیلی کمه، قطعا و حتما تو زندگیتون موقعیت های بهتری براتون پیش میاد، الان به وج ...

الان بهم زنگ زد ک مطمعن باش ی حرکتی میزنم 

گفت ک امشب از آی گپ بهت پیام میدم ک نشون خونوادت یدی ولی بابام قبدل نمیکنه.‌‌‌‌‌میشناسمش اخه 

الان بهم زنگ زد ک مطمعن باش ی حرکتی میزنم  گفت ک امشب از آی گپ بهت پیام میدم ک نشون خونوادت ید ...

ان شاالله هرچی خیر و صلاح ه برات پیش بیاد، خدا به دلت آرامش بده 

گاهی میان مردم، در ازدحام شهر، غیر از تو هر چه هست فراموش میکنم، چی میشه یکی به منم بگه مامان❤️