2777
2789
عنوان

همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 53 پست
من دوست دارم همسرم از سرکار میاد با هم چای و شام بخوریم اون دوست نداره میشه بگی باید چکار کنم؟

خب تو همین کارایی که دوست داریو انجام بده ولی اینقدر برات مهم نباشه که اونم دوست داره یا نه، بعدم هرکاری که میکنی درکنارش باید زبون ریختنم بلد باشی که بتونی جذب انجام بدی البته نه اینکه نقش بازی کنی همه چی باید دلی و واقعی باشه تو از همه جهات سعی کن خانم نمونه باشی جوری که خودت از خودت راضی باشی و پیش وجدانت خیالت راحت باشه که همه کار کردی دیگه بقیشو بسپار به خدا، طرف معاملت اگه خدا باشه دل بنده شم نرم میشه، سیاست های زنونه هم فراموشت نشه 

خب تو همین کارایی که دوست داریو انجام بده ولی اینقدر برات مهم نباشه که اونم دوست داره یا نه، بعدم هر ...

من‌وجدانم راحت که هیچی براش کم نذاشتم 

شما اگه همسرت بهت بگه برو از خونه بیرون کی تو رو میخواد؟ اون وقت براش زبون میریزی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=261826938]تواین۳سال بهش بها دادی وهوابرش داشته مطالعه کن سرچ کن گوگل  کتابهای روانشناسی بخون راه حل پید ...[/QUOT ممنون از راهنماییت اگه خودت کتاب روان شناسی می دونی و میشناسی معرفی کن؛ چون دارم برای دکتری میخونم ؛بدونم کدوم کتاب روان شناسی بخونم که وقتمم هدر نشه

من سر کار میرم و می تونم خرجم بدم آدم سالمی هستم محجبه هستم و  از نظر اخلاقی آدمی هستم که حتی ت ...

دیگه تصمیم نهایی با خودتونه. البته نظرات دیگر کاربرها رو هم ببینید شاید بهتر از نظر من باشه. بالاخره من متخصص نیستم فقط نظرم رو گفتم ، گفتم شاید بتونم زندگیتون رو نجات بدم. امیدوارم بتونید بهترین تصمیم رو بگیرید

یک عدد آقا هستم         (به هیشکی اعتماد نکن ، حتی من)
[QUOTE=261826938]تواین۳سال بهش بها دادی وهوابرش داشته مطالعه کن سرچ کن گوگل  کتابهای روانشناسی ...

موفق باشی گلم

کتاب زنان زیرک 

زنان شیفته

راستی ی چی دیگه لباساش اتو نزن ونشور کار شخصی خودشه

شام وناهارم بپز ولی ساده 

ظرفهارو هم بزار خودش بشور تو فقط ظرف خودت بشور غر زد هم بگو دارم درس میخونم وقت ندارم اه ....همیشه هم دراتاقت قفل کن ی وقت از حرص بهت حمله نکنه اخه مردا هار شدن 😂

هروقتم حس کردی نیاز به راهنمایی داری بهم بگو

موفق باشی گلم کتاب زنان زیرک  زنان شیفته راستی ی چی دیگه لباساش اتو نزن ونشور کار شخصی خودشه ...

ممنون دقیقا حق با شماست بهش بها دادم پررو شده با وجود کنکور دکتری و سرکار رفتن همیشه خونه تمیز هستش شام و ناهارش به موقع بوده زیادی بهش بها دادم باید بفهمه که دیگه برام پشیزی ارزش نداره

من‌وجدانم راحت که هیچی براش کم نذاشتم  شما اگه همسرت بهت بگه برو از خونه بیرون کی تو رو میخواد ...

ببین من ناراحتیتو درک میکنم کسی نیس یا شاید کم باشن افرادی که بیان بگن کل زندگیشون قربون صدقه بوده و مشکلی نداشتن و از این دست حرفا نشنیدن ولیییی چیزی که مهمه زمان قبل و بعد این حرفا و قهراس، تو مواقعی که خوشید باهم یا لااقل معمولی هسین باید به اصطلاح بترکونی، من نظر خودمو میدم نمیدونم چقدر درسته ولی اگه میخوای زندگیتو ادامه بدی در عین حال که باید به خودت اهمیت بدی و برای خودت وقت بذاری باید طرفتم با شیوه عای مختلف غرق محبت کنی (البته اینو بگم که تو دوره ای که شرکت کردم این جمله کلیدی رو بهمون گفتن که باید متوجه اینم بشی که محبت از نظر طرفت به چه معنیه یوقت همسر شما هدیه گرفتنو محبت میدونه یوقتم میبینی بغل کردن براش رنگ و بوی محبت داره و اینکه باید حتما اینو متوجه شده باشی که انرژی الکی جای دیگه نذاری) از طرفیم کارایی که خودت دوست داریم انجام بده خلاصه که باید پکیج کامل باشی، اگرم میخوای کار خدای نکرده به طلاق بکشه که اره خب بی محلی کن تا روز به روز از هم فاصله بگیرید...

ببین من ناراحتیتو درک میکنم کسی نیس یا شاید کم باشن افرادی که بیان بگن کل زندگیشون قربون صدقه بوده و ...

از بابت اینکه وقت گذاشتید و پاسخ دادید ممنونم اما همسر من نه محبت کلامی براش ارزش داره نه محبت مثلا بغل کردن و... فقط بره سرکار بیاد غذابخوره تلویزیون ببینه خونه ی خواهرهاش بره همین و بس زندگیش این مدلیه