2777
2789
عنوان

درد زایمان😓😔

348 بازدید | 16 پست

خانمای عزیر سومین بارداریم هستش رو اون دوتا قبلی درد میگرف ول میکرد بعد چن ساعت شدید میشد ولی این از دیروز میگیره ول میکنه شدید،نمیشه ورزش کردم شربت خوردم هیچی به هیچی مردمو زنده شدم دلیل خاصی داره کسی تجربه داره ممنون میشم بهم بگه چیکار کنم😞

میشه برا سلامتی نی نی جونم صلوات بفرسی (الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زایمان سوم باید خیلی راحت اتفاق بیفته،دکترت چی میگه

از دیروز هی میگم دردم شدید میشه میرم بیمارستان پیش،دکتر نرفتم فردام جمعس نیست دارم میمرم فقط

بسلامتی زایمان کنی انشالله بحق فاطمه زهرا زایمانت راحت باشه

تند تند دوش آب گرم کوتاه  بگیر    نبات داغ درست کن بخور

راه برو  بعد قربونت برو بیمارستان  واست امپول فشار میزنن 

جنسیت و سن بچه هات میگی؟

انشالله بحق حضرت علی اصغر خدا محافظ بچه هات باشه و این نینی رو بسلامتی و راحت بیاری دنیا با هم سلامت بیایزد خونتون

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

اسی جان چند سالته  

ببخشید اگر سوال میپرسم میخام بدونم بچه سوم تو چه سنی خوبه

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
بسلامتی زایمان کنی انشالله بحق فاطمه زهرا زایمانت راحت باشه  تند تند دوش آب گرم کوتاه  بگ ...

ممنونم انشاالله برام دعا کنین لطفا

بارداری من سه تا پشت سر هم شده ۲۲سالمه بچه بزرگ سه سال و نمیشه

برای منم دعاکن خدابخش پسرصالح و سالم بده بهم تو وقت زایمانت

انشاالله به مراد دلت برسی

ب سلامتی زایمان کنی میگن دردجنسیت بچه فرق داره پسرشدیدترازدخترمامانم میگه نمیدونم گلم

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
برو بیمارستان اگر درد زایمان نباشه می‌فرستنت خونه،ریسک‌ نکن

میترسم برم آمپول فشار بزنن بعد خیلی دست کاری میکنن 

ب سلامتی زایمان کنی میگن دردجنسیت بچه فرق داره پسرشدیدترازدخترمامانم میگه نمیدونم گلم

برا من ک هر سه تا دختره ولی اون دوتا خیبی راحت بدنیا اومدن