2777
2789
عنوان

فهمیده منم یعنییی؟😶😂

160 بازدید | 7 پست

یجوری رفتار میکنه بهش شک کردم

بهش پیام دادم با ی اک ناشناس بعد خیلی گرم برخورد کرد و اولش میگف اسمت آشناس با اینکه اسم‌جعلی گفتم بش

اونم با اسم‌جعلی خودشو معرفی کرد😐

با اینکه تا اونجایی ک من میدونم ااخلاقش اونطور نیس با هر کسی زود صمیمی بشه خوب برخورد کرد خودم هنگ بودم

بزور میگف باید ویس بفرستی هر چقدم میگفتم نههه میگف ی سلامم بکنی کافیه فقط صداتو بشنوم

منمم هووول شدم

موندم چیکار کنم😶 مجبور شدم ویس بدم🤦🏻‍♀️😂😂

ی چن دقیقه بعد میبینم بیو رمانتیک زده😐

حس میکنم میخواد حرص منو در بیاره😂

واقعا فهمیده منم یا اینکاراش عادیه؟

(کراشمه...)

مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
احتمالا فهمیده

الان من چطور رفتار کنم باهاش چن گف رفیق فابم شو قراره باز حرف بزنیم  اگه اسممو گف خودمو لو بدم یا بد میشه

قشنگ‌ هنگم🤦🏻‍♀️😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان من چطور رفتار کنم باهاش چن گف رفیق فابم شو قراره باز حرف بزنیم  اگه اسممو گف خودمو لو بدم ...

معرفی نکن اول بگو ببین رو کسی کراش داره خصوصیاتشو بگه اگر نزدیک ب تو بود بهش بگو 

پسرا وقتی دخترا میرن سمتشون بیشتر دلسرد میشن اخلاق گندشونه متاسفانه دنبال دست نیافتنی هان😑😑😑

معرفی نکن اول بگو ببین رو کسی کراش داره خصوصیاتشو بگه اگر نزدیک ب تو بود بهش بگو  پسرا وقتی دخ ...

دقیقاا پسرا همینن

اتفاقا یکم از کراشش گف بحث کراشو خودش کشید وسط

دقیقاا درست داشت ویژگی های بر عکس منو میگف

قد بلندو میگف کوتاه مغرورو میگف مهربون

هنگم😐

دقیقاا پسرا همینن اتفاقا یکم از کراشش گف بحث کراشو خودش کشید وسط دقیقاا درست داشت ویژگی های ...

ولش کن چرا خودتو کوچیک میکنی باور کن معرفی کنی الکی یکی دوروز با۶ات گرم و صمیمیه بعد منت میزاره سرت و سر کوفت میزنه صبر کن اونیکه واقعا دوست داره بیاد سمتت بعد اگر مچ بودی وارد رابطه شو

اگر کراشتم مایلی بهش یجوری غیر مستقیم یسمت خودت بکشونش اگر بفهمه خودتی اخر رابطه پوچ میشه

ولش کن چرا خودتو کوچیک میکنی باور کن معرفی کنی الکی یکی دوروز با۶ات گرم و صمیمیه بعد منت میزاره سرت ...

درسته ممنونم💚