2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین اول از همه تو ی قابلمه ی بزرگ غاز رو با روغن و پیاز رنده شده و ریز شده و ادویع سرخ کن  بع ...

چشم ممنون فداتشم 😘 مطمئنم عالی میشه😋😋😋😋😋😋

اگه وقت کردی دستور مرغ ترش هم برام بزار رفتیم شمال خوردم خیلی خوشمزه بود انار داخلش بود نمی‌دونم چجوریه

چشم ممنون فداتشم 😘 مطمئنم عالی میشه😋😋😋😋😋😋 اگه وقت کردی دستور مرغ ترش هم برام بزار رفتیم شمال ...

حتما گلم 

اناریجه ۳۰ 

اسفناج ۳ 

زلنگ ۵ 

گیشنیز ۲ 

اوجی ۴۰ 

تره ۳ 

جعفری ۴ 

سه کیلو پیاز سرخ کن 

این سبزی ها ک قاطی کردی +یک کیلو رب انار و سیصد گرم تخم انار سابیده و یک کیلو گردو و دوس داری خوشمزه تر بشه یک کیلو ترکیبی از کنجد و تخمه افتابگردون و بادوم زمینی ترکیب کن بعد تو پیاز ک داره سرخ میشه سبزیتم ی تفت ریز بده 

سبزی مرغ ترشت امادست 

بعد برا خورشتش دیگ کاری نداره پیاز سرخ کن و این سبزی بریز یکم تفت بده و با اب جوش بذار تا جا بیفته با مرغ و غاز و اردک محلی نوش جان کن 

من سبزی اماده مرغ ترش از سبزی های معطر جنگلی شمال دارم اگ خواستی در خدمتتم کدوم شهرین

وای عزیزم خیلی ممنونم ازت غاز چنده قیمتش؟

شما از کجای ایران هستین؟ 

غاز خیلی خیلی خوشمزه هست اگ دنبال مزه هستین و تقریبا ی غاز برای  هشت تا ده  نفر ادم بزرگ گوشت داره تو مهمونی

ولی اگ اردک خارجی بگیرین همون قیمت اونم خوشمزست اون تو مهمونی به قول ما شمالی ها ونه گوشت علاج نکنه😅 گوشتش تموم نمیشه شاید به پونزده تا ۲۰ نفر هم قشنگ گوشت برسه

وای عزیزم خیلی ممنونم ازت غاز چنده قیمتش؟

راستی اینو یادم رفت بگم گوشت و تخم غاز خیلی مفید مخصوصا برا خانوم های باردار 

ک ما این اعتقاد داریم اگ ی مردی بره مهمونی گوشت غاز بخوره باید برا خانوم باردارش ببره چون اعتقاد داریم اگ زن باردار غاز بخواد و نخوره چشم بچه اش چپ میشه 

شما از کجای ایران هستین؟  غاز خیلی خیلی خوشمزه هست اگ دنبال مزه هستین و تقریبا ی غاز برای &nbs ...

تاحالا اردک نخوردم نمی‌دونم فک میکنم بو میده گوشتش،،،،ولی غاز بخوام میگم بهتون ممنونم