2777
2789
من شوهرم لوپوس داره ک اسپرمش رو فریز کردن و من هم ب داروهای ای وی اف حساسیت دارم ۵ ساله دکتر نمیرم م ...

لوپوس چیه؟نمیشه از اشپرم تازه استفاده کرد یعنی؟

من مادری هستم از تبار لرستان🤩خدالایقم دونست بهم دوتا فرشته پاک داده که کل روزگارموباهاشون تقسیم کردم❤️خداشکرت بخاطر همسرم و گل دخترام😍توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونو داری😍#الله

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لوپوس چیه؟نمیشه از اشپرم تازه استفاده کرد یعنی؟

ی بیماری خود ایمنیه ک شیمی درمانی کرد ب خاطر داروهاش اسپرمی نداره ک بخوام باردار بشم

خیلی فوضول زیاد شده خودتو جمع کن احمق

ی بیماری خود ایمنیه ک شیمی درمانی کرد ب خاطر داروهاش اسپرمی نداره ک بخوام باردار بشم

جدی ای بابا.یعنی این بیماری باعث عقیم شدن شده؟بد چقد پرووووو به تو حرف میزنه این توای که داری تحمل میکنی من روز تخمک گذاریم فولیکول بزرگم۱۳یکی۸بود باردارشدم تنبلی داشتم ولی شیش ماه دارو خوردم باردارشدم 

من مادری هستم از تبار لرستان🤩خدالایقم دونست بهم دوتا فرشته پاک داده که کل روزگارموباهاشون تقسیم کردم❤️خداشکرت بخاطر همسرم و گل دخترام😍توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونو داری😍#الله
اره ی مرکز داخل بابل بود رفتم

نمیدونم همسرت پایت هست یا نه ولی پژوهشکده رویان خییییلی تعریفیه پژوهشکده یزد هم عالیه من خودم یزد رفتم هم همسرم مشکل داشت هم خودم.یزد از همه شهرای کشور من دیدم که میان از راههای خیلی دور

جدی ای بابا.یعنی این بیماری باعث عقیم شدن شده؟بد چقد پرووووو به تو حرف میزنه این توای که داری تحمل م ...

خانوادش مادرش و بابا حرفمیزنن تین میگه نمیگن منم ک موندم با مریضی با خیانتش

نمیدونم همسرت پایت هست یا نه ولی پژوهشکده رویان خییییلی تعریفیه پژوهشکده یزد هم عالیه من خودم یزد رف ...

شوهرم اصا دکتر نمیادباهم و نمیذاره منم برم

اخه دورت بگردم الان بیشتر مشکل از همسرته اما بازم اونه ک زبونش رو تو بلنده.نکن با خودت اینکارو

دیشب بهش گفتم مهریم رو بده میرم...زندگیمون فقط ی بچه کم داره داره تباه میشه