2777
2789
وای چرا نمیری دکتر یعنی یازده ساله دکتر نرفتی؟درسته خدا میده ولی مگه نمیگه ازتو حرکت ازمن برکت؟مثل ا ...

میرفتم پنج ساله نمیرم میدید جواب نمیگیریم من مریض میشم نمیبره

خیلی فوضول زیاد شده خودتو جمع کن احمق

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزيزم امضاتو خوندم اشك تو چشمام حلقه زد ان شالله خدا خيلي زود حاجتتو براورده كنه😭😭😭  كوچولو ...

خیلی دعم شکستس داغونم همه بهم حرف میزنن

میرفتم پنج ساله نمیرم میدید جواب نمیگیریم من مریض میشم نمیبره

گفتی خیانت کرده اون زن اشغال هنوز داره؟

من مادری هستم از تبار لرستان🤩خدالایقم دونست بهم دوتا فرشته پاک داده که کل روزگارموباهاشون تقسیم کردم❤️خداشکرت بخاطر همسرم و گل دخترام😍توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونو داری😍#الله
نمیدونم چرا💔ان شاالله

خدا مطمعن باش ب دل شکستمون نگاه میندازه و تنهامون نمیذاره اینم ی جور امتحانه.ولی من شوهرم میگه تا عید نشه همه چیز تمومه

خیلی دعم شکستس داغونم همه بهم حرف میزنن

مطمئنم خدا بچه اي بهت ميده كه همه از هوش و زيباييش انگشت به دهن بمونن عزيزم 

ختم قران و انواع چله انجام ميدم دوستان اگه خواستيد تو خصوصي درخواست بدين🙏
گفتی خیانت کرده اون زن اشغال هنوز داره؟

ن اون زنه تمام مالو اموالمون رو گرفت رفت ترکیه انشالله همه چرک وخون بشه خرج سرطانش کنه من ازش نمیگذرم‌مثل سک جون بده

ان شاالله🥺مشکلی نداره همسرت؟

من شوهرم لوپوس داره ک اسپرمش رو فریز کردن و من هم ب داروهای ای وی اف حساسیت دارم ۵ ساله دکتر نمیرم میرم جوابی نمیگیرم دیگه نرفتم دکتر

ن اون زنه تمام مالو اموالمون رو گرفت رفت ترکیه انشالله همه چرک وخون بشه خرج سرطانش کنه من ازش نمیگذر ...

ازکجا فهمیدی خیانت کرده بهت.خاک تو سر شوهرت واقعا مگه زن بازن چ فرقی داره.قربونت برم خدا گاهی اوقات چیز خوبی برامون نکه داشته ولی چون صبرمون کمه هی میگیم پس کی پس کجا فوقش اینه جدا بشی دنیا نرسیده به اخر که این بیاد بگه تا عید کلکتو میکنم تو بشینی دق بخوری

من مادری هستم از تبار لرستان🤩خدالایقم دونست بهم دوتا فرشته پاک داده که کل روزگارموباهاشون تقسیم کردم❤️خداشکرت بخاطر همسرم و گل دخترام😍توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونو داری😍#الله
من شوهرم لوپوس داره ک اسپرمش رو فریز کردن و من هم ب داروهای ای وی اف حساسیت دارم ۵ ساله دکتر نمیرم م ...

تنبلی تخمدان چیزی نیست که چاره نداشته باشه اخه منم تنبلی دارم اما باردار شدم