2777
2789
عنوان

تولد استادمه

125 بازدید | 15 پست

بچه هااا تولد استادمه بعد من 3ساله این استاده رو می‌شناختم امسال باهاش کلاس برداشتم ولی بدجور عاشقش شدم حالا 1 ماه دیگه تودلشه دقیقا 6دی چی بگیرم براش ک خیلی حال کنه میخوام قشنگ برام جا بیوفته ک چقد دوسش دارم و چقدر برام ارزشمند و مهمه 

کتاب 

البته از زیر زبونش یجوری بکش ببین شاید خونده باشه

مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی.                  آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)

اول بگو مجرده یا نه

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ببین بستگی داره تو اول باید بفهمی چی دوست داره  یه چیزی هم ببر که زیاد هم غیررسمی نباشه

ببین میخوام براش عطر بگیرم یه عطر گرم چون داره زمستونم میشه راستش خیلی نمیدونم چی دوست داره تا حالا هم ندیدم عطر بزنه ولی هیچ وقت هم بوی بد نمیده

یا خدا عطر میخوای ببری؟ قبلا هم چیزی براش بردی😂 اسی چه جرعتی داری

اسم ایداش اولا 

نه تاحالا چیزی نبردم براش فردا هم باهاش کلاس دارم فقط 1 روز در هفته میاد شهرمون برا تدریس