2777
2789
عنوان

حاجت روایی

90 بازدید | 4 پست

خسته شدم بخدا

چله زیارت عاشورا و یس برداشتم اثر نکرد

ذکر و استغفار کردم

حق شناس برداشتم

تروخدا اگه واقعا خودتون از ذکری سوره ای دعایی جواب گرفتید 

راهنماییم کنید😭😭😭😭😭

زورتو زدی دیگه عزیزم بسپار دست خودش و همینطوری ذکر بگو که خودش راه رو برات هموار کنه و اتفاق درست رو سر راهت قرار بده شاید جواب داد

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

من فقط میتونم براتون دعا کنم

الهی اگر به خیرتون هست سریع حاجت روا شید و اگر نه خود خدا کاری کنه که از اون خواسته با رضایت دست بکشید و یه جایگزین بهتر نصیبتون کنه. 

امین یا رب العالمین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام

اگه دوست داری ی سری به تاپیک حاجت روایی من بزن💚

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز