2777
2789
عنوان

رنگ مو

159 بازدید | 12 پست

سلام خانمای گل شبتون بخیر،عزیزان من هفته پیش موهامو دکلره کردم بعد رنگ مرواریدی گذاشتم انقدر نق زد شوهرم که عینه پیرزنا شدی رفتم رنگ بخرم گفت اول رنگ بنفشه دودی بزن زردیش بره بعد بیا رنگ ببر که زدم...دو روز بعدش رفتم شیرنسکافه ای دادبهم با یه واریاسیون بنفش...زدم منتها الان تن زیتونی داره موهام،شما راهکار دارین بهم بدین؟چیکارش کنم از تن سبزمو بدم میاد

قاطی رنگت ۱۰سانت مسی بریز باز برن به موهات

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا دلتو غرق شادی کنه(با ای وی اف مامان شدم)🥰نی نی یار اگه این بار تعلیقم کنی انشاالله خیر نبینی😃دیگه سیم کارت ندارم(ازسال ۹۲اینجام)❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشهاگه زیر۱۸سال سن داری لطفا منو ریپلای نکن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی دوباره شیرنسکافه ایو با مسی قاطی کنم بزارم؟

اره شیرنسکافه ای رو پایه پایین سبز میشه

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا دلتو غرق شادی کنه(با ای وی اف مامان شدم)🥰نی نی یار اگه این بار تعلیقم کنی انشاالله خیر نبینی😃دیگه سیم کارت ندارم(ازسال ۹۲اینجام)❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشهاگه زیر۱۸سال سن داری لطفا منو ریپلای نکن 
چرا خودت اذیت میکنی برو یه سالن یه رنگساژ خوشکل بزن برات خودتو خلاص کن  شوهرتم شاد میشه

۹۰۰ دادم دکلره گذاشت میگه رنگساژش میشه ۴۰۰...خداییش فکر نمیکردم اتقدر اذیت بشم تا الان ۱۵۰ پوله رنگ دادام دوباره

۹۰۰ دادم دکلره گذاشت میگه رنگساژش میشه ۴۰۰...خداییش فکر نمیکردم اتقدر اذیت بشم تا الان ۱۵۰ پوله رنگ ...

اشتباهت اینجاس خواهر که فکرکردید رنگ یه کار شانسی هست 

دکلره باز شاید بشه خونه هم درآورد اما رنگساژ تخصصی هست

بنظرم برو حتما سالن 

۹۰۰ دادم دکلره گذاشت میگه رنگساژش میشه ۴۰۰...خداییش فکر نمیکردم اتقدر اذیت بشم تا الان ۱۵۰ پوله رنگ ...

منم جلو موهام رو بلوند کردم رنگش پرید اولش زورم میومد برم آرایشگاه رنگساژ کنه ،بعد دیدم مزخرف ترین رنگ پیله ایی ۷۰ تومنه دیگه رفتم ارایشگاه

آرزوی من شادی تمام بشریت