2777
2789

یه دوست داشتم هم درس میخوند برای ارشد بعد ترمای تابستونی هم بر می‌داشت کسب و کار خودش رو راه انداخته بود یه مغازه اجاره کرده بود کارای صنایع دستی به اسم خودش انجام میداد 

کلاس زبان می‌رفت بعد بعضی وقتا می‌رفت کافه برای فری دیسکاشن خیلی فعال بود به نظرم

یه دوست داشتم همیشه سرش شلوغ بود

یا در حال درس خوندن، یا کار کردن، یا کلاس رفتن، یا فعالیت های ورزشی و هنری انجام دادن، یا سفر کردن یا کمک های داوطلبانه کردن

حتی وقتی تو فضای مجازی بود یا همش در حال خوندن این مقاله و اون گزارش بود یا بحث و مناظره با این و اون.

خیلی انرژی داشت لامصب

دوست داشتم در اون حد زندگیم پربار باشه ولی مقداری گشاد هستم متاسفانه🛏🥱

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند بودی چند شدی با کالری شماری؟

من تقریبا همه چیز میخورم ولی کم

۷۲.۹۰۰ بودم امروز صبح وزن کردم ۶۱.۳۰۰ بودم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
معذرت میخوام توی چ مدت؟

حدود ۳ ماه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
من خودم خیلی دوست دارم فعال باشم اما بدنم تنبلی میطلبه 🤣

اره به خدا مثلا با خودم میگم الان می رم تو اینترنت اون مقاله ای رو که سیو کردم از قبل بخونم

ولی دو دقیقه بعد سر از اینستا درمیارم و می شینم یه ساعت ویدیوها و reel های خنده دار تماشا می کنم😂

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
یکم بیشتر توضیح بده چیکارا میکنی ؟چه مهارت هایی داری؟

تحصیلات دانشگاهی، شغل خوب، درآمد بالا و ... و به طور کلی به هر چیزی که خواستم رسیدم اونم تو سن پایین