2777
2789
عنوان

با سندروم پای بی قرار چه کنم؟😢

189 بازدید | 28 پست

دیوونه شدم از دست این بیماری کاش پاهام میشکست ولی این مشکلو نداشت از خانواده ی پدریم ب ارث بردم. از بچگی اینطورم اونایی که نمیدونن چیه بگم که انگار تو پاهات ی گله مگسو پشه راه میرن پاهاتو میخای بکوبی زمین خیلی چیز بدیه مجبوری پاهاتو همش تکون بدی. نمیزاره بخوابم. همیشه باید با یه شال ببندم.پاهامو بعضی وقتا جورابم میپوشم موقع خواب ولی باز اروم نمیشه چی کار کنم راهکاری دارزن ک جواب بده؟

مردا نیاید تو تاپیکم. ریپلای نکنید. لایک نکنید    

این چیزی نیست که کسی بدونه

دکتر باید بری عزیز من

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب ببین ی کاری بهت میگم بکن ک کمتر بشه... برای رختخواب هاتون کمد دارید یا گوشه اتاق جمشون میکنید؟&nb ...

اره تو کمد دیواریه رخت ها 

من دارم. وقتی ناراحتم یا استرس دارم بدتر میشه. انقد باید تکون بدم که خوابم ببره. الانم هست ، واسه هم ...

منم وقتی استرس دارم بیشتر میشه و وقتی تو سرما باشم ..

منم همش پامو تکون میدم دست خودم نیس مخصوصا استرس داشته باشم اصلا نمی‌فهمم ناخودآگاه تکون میدم اما مگ ...

خودت تکونش میدی؟یا تکون میخوره ناخوداگاه ؟