2777
2789

بیا بغلم

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻متاهل🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🥺🫂

چرا ناراحتی عزیزم؟

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻متاهل🩵

تا الان همش باختم  مامان بابام خیلی بهم گیر میدن 😔

میفممت بلاخره ک یه روز میری خونه خودت و ازشون جدا میشی 

الانم سعی کن حد وسط رفتار کنی نه همش حرف تو نه همیش حرف اونا

میفممت بلاخره ک یه روز میری خونه خودت و ازشون جدا میشی  الانم سعی کن حد وسط رفتار کنی نه همش ح ...

امیدوارم بتونم تحمل کنم🥺😔

تاپیکمو گزارش میزنی؟  مرسی🥺

امیدوارم بتونم تحمل کنم🥺😔 تاپیکمو گزارش میزنی؟  مرسی🥺

می تونی تو مث من ک همین شرایطو دارم قوی هسی و یه روز کارهایی رو انجام میدی ک دلت میخواد      

گزارش چرا؟