2777
2789
عنوان

اقدامی دختر

391 بازدید | 23 پست

بچه ها لطفا راجب تغذیه روز اقدام واسه دخترزایی اگه چیزی میدونید بگید از حدود یکی دوماه قبل تقریبا رعایت کردم تغذیه رو ولی میخوام بدونم دقیقا روز اقدام چه چیزی باید خورد صبحانه ناهار و شام هم خانم هم آقا، و یه سوال دیگ اینکه واسه اقدام ساعت هم مهمه؟ اینک چ ساعتی از شبانه روز باشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قبل رابطه داخل تشت اب وسرکه مینشستم تقریباهرشب هم ب شوهرم دم کرده رازیانه میدادم..دیگه نمیدونم تأ ...

ایول خوش بحالت🤩 من تازه میخوام اقدام کنم نمیدونم چرا همش میترسم سرکه اسپرمارو بکشه🤣 رازیانه رو شنیدم واسه آقایون خوب نیست کهههه🥺 یعنی هرشب توی اقدام؟ یا کلا هرشب مینشستی بعد بعضی روزاشم اقدام داشتی؟

لبنیات زیاد بخور

توی آب لگن سرکه ننشین چون ممکنه داخل واژن خیلی اسیدی بشه و اسپرم ها مورد دار شوند. دستمالی رو آغشته به سرکه کن و قبل نزدیکی به دهانه واژن بزن فامیل ما این کار رو کرده بود

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
لبنیات زیاد بخور توی آب لگن سرکه ننشین چون ممکنه داخل واژن خیلی اسیدی بشه و اسپرم ها مورد دار شوند. ...

انقد ماست و شیر و پنیر خوردم که دارم فلج میشم از سردی🤣🤣 منم طبع نعدم به شدت سرده همینجوریشم دیگ این مدتم خودمو بستم به سردیجات اخرش در حسرت دخمل خودمو نکشم صلوااات🤣🤣

ایول خوش بحالت🤩 من تازه میخوام اقدام کنم نمیدونم چرا همش میترسم سرکه اسپرمارو بکشه🤣 رازیانه رو شنی ...

ن بابا هروقت حوصلم میکرد مینشستم..من ک ب شوهرم دوماه دادم خوردطوریش نشد🤣

❤دنیــــام بچــه هام❤
انقد ماست و شیر و پنیر خوردم که دارم فلج میشم از سردی🤣🤣 منم طبع نعدم به شدت سرده همینجوریشم دیگ ای ...

بچه اولته؟

من سر هر دو بارداری رژیم پسرزایی گرفتم. کلی گرمی می خوردم کلی جوش زدم اما پسر نشد  

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
ن بابا هروقت حوصلم میکرد مینشستم..من ک ب شوهرم دوماه دادم خوردطوریش نشد🤣

🤣 آها خوبه منم شروع کنم به اقدام دعا کن واسم خدا یه دخمل بهم بده شوهرمم عاشق دختره وقتی میگ دختر دوست دارم من استرس میگیرم🥺🥺 بچه اولیه خیلی مهم نیس واس خودم اما شوهرم خیلی دختر دوسته

بچه اولته؟ من سر هر دو بارداری رژیم پسرزایی گرفتم. کلی گرمی می خوردم کلی جوش زدم اما پسر نشد   ...

اره اولیه واس خودم خیلی مهم نیست اما شوهرم تو حرفاش همش دختر دوست داره خیلی جالبه این تغذیه بخدا اصلا معلوم نمیکنه چی درسته چی غلط😆