غمزددده مدیر استارتر عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 553 عنوان سرفه شدید کودک 135 بازدید | 7 پست سلام، من پسرم 4سالشه 5روز سرماخوردگی گرفته سرفه های شدید وخشک میکنه جوری ک قرمز میشه بعدش صورتش، هیچی نمیخوره آبمیوه میگیرم نمیخوره اش وسوپ میدم میریزه از دهنش بیرون گریه میکنه میگه نمیخورم دمنوش میدم نمیخوره 😭زیر چشاش گود شده از نخوردن. میشه راهنماییم کنید چیکار کنم اگه تجربشو داشتید؟ 1401/09/10 | 18:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرتقالتامسونم عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 32886 گلوش رو با روغن زیتون چرب کن و با یه روسری نخی کوچیک ببند خوب میشه دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
ماماندوبچه عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 12493 دختر منم بعد هر سرماخوردگی سرفه های خشک و شدید داره دستگاه نبولایز دارم تنها این کمکش میکنه هیچ شربتی فایده ندارهببرید ی کلینیک دستورشو بگیرید
غمزددده مدیر استارتر عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 553 گلوش رو با روغن زیتون چرب کن و با یه روسری نخی کوچیک ببند خوب میشه واقعا؟ تاثیرداره؟ امتحان میکنم حتما خودم ازاون بدتر گلودرد دارم شدید ازاینورم پریود🤧
پرتقالتامسونم عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 32886 واقعا؟ تاثیرداره؟ امتحان میکنم حتما خودم ازاون بدتر گلودرد دارم شدید ازاینورم پریود🤧 آره . خیلی خیلی خوبه .امتحانش کن همین الان .فردا صبح دوباره چرب کن و ببند. هر ۴یا ۵ ساعت تکرار کن.خیلی زود کاملا برطرف میشه . شبها مخصوصا راحت میخوابه .سرفههای شبانه واقعا اعصاب بچه رو بهم میریزه دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
غمزددده مدیر استارتر عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 553 آره . خیلی خیلی خوبه .امتحانش کن همین الان .فردا صبح دوباره چرب کن و ببند. هر ۴یا ۵ ساعت تکرار کن.خی ... ندارم باید بگیرم اره شبا هلاک میشه
پرتقالتامسونم عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 32886 ندارم باید بگیرم اره شبا هلاک میشه اگه نداری با همین روغن نباتی یا مایع معمولی هم که داری میشه . دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃