2821
2789

بله خیلی خیلی خیلی زیاد

اونقدر که 6 ماهه سر یه چیزی که گذشته نتونستم بخوابم و دیگه امروز فردا میخوام تمومش کنم

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی

اره به کوچک ترین کارام ساعت ها فکر میکنم و خودمو سرزنش میکنم. 

به غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد ، عجب از محبت من که در او اثر ندارد ، غلط است هر که گوید که به دل ره است دل را ، دل من ز غصه خون شد ، دل او خبر ندارد 🥲💔 بسوزه پدر زشتی که طرفم نمیایییی💔💔💔 دعا کنید فراموشم کنه دلش رو شکستم گریش رو در آوردم کاش اذیت نشه سر من کاش دوسم نداشته باشه حالا که دوسش ندارم حالا که دل به یکی دیگه بستم. تروخدا دعا کنید فراموشش کنم نمیخوام بهش برسم فقط یادم بره کاش هیچ وقت نرفته بودم اون هئیت.ورژن دخترونه حبیبم. بی احساسم نیستم دلم دریاست به اسم کاربریم گیر ندید موقع ثبت نام داشتم اهنگ شادمهر رو گوش میدادم همون اسم اهنگ رو نوشتم.😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وسواس فکری یعنی چطور؟

شهیدپابرهنه‌ای‌که‌حتی‌یه‌عکس‌درست‌حسابی‌هم‌نداشت ، شهیدی‌که‌ناجوانمردانه‌به‌شهادت رساندند... #برای‌شهیدمظلوممان‌سیدروح الله‌عجمیان💔🖤نام‌ویادت‌گرامی،راهت‌ادامه‌دارد...

عذاب وجدان می گیرم زیاد 

برگه بچه هارو چند بار تصحیح می کنم تا در حق کسی اجحاف نشه

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

اره میرم دکتر من بهتر شده بودم دوباره قرصمو زیاد کرد بهم ریختم دوشنبه میرم دوباره 

در مورد همه چی فکر میکنم ریز جزئیات 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

عذاب وجدان می گیرم زیاد  برگه بچه هارو چند بار تصحیح می کنم تا در حق کسی اجحاف نشه

منم دانشجو معلمم استادمون می‌گفت اگر وسواس فکری عملی کسی داشته باشه نباید معلم بشه من هنوز دارم به حرفش فکر میکنم ولی من مطمئنم به کسی آزار نمیرسونم

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

درکت میکنم زیادددد

ببین من با روانپزشکم هم در ارتباطم 

ما نشخوار فکری داریم

هی انگار یه چیز رو صد تا روش میذاریم باعث اضطراب میشه

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی
اره به کوچک ترین کارام ساعت ها فکر میکنم و خودمو سرزنش میکنم. 

منم🤦🏼‍♀️

من حتی خیلی کارایی ک میخوام انجام بدمو نمیدم تا بعدش مشکلی پیش نیاد ک بره رو مخم😐

حتی اگ به کسی برخورد کوچیکی داشته باشم، نگران میشم ک نکنهه چیزیش شه😐