2777
2789
عنوان

یادگیری خیاطی

87 بازدید | 6 پست

بچها بنظرتون کسی میتونه بدون کلاس رفتنم خیاطی یاد بگیره مثلا از اینترنت و اینا؟ من چرخ خیاطیم یه گوشه بدون استفادس خودمم خیلی اهل لباس دوختن بودم ولی دستمزدا خیلی زیاد شده حالا دوست داشتم بتونم برای خودم در حد ساده خیاطی کنم.ولی حتی یه کوک زدن ساده هم بلد نیستم

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا
نه عزیزم کلاس لازمه 

باردارم فک نکنم بتونم حظوری برم

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی به استعدادت داره خواهر من از پس هر کاری بر میاد چه با آموزش(اینترنت ) چه بدون آموزش اما من کلا ...

یبار دبیرستان که بودم تابستون رفتم کلاس بعد اصن انگار حوصله نداشتم خیلی هم حوصله میخواد واسه همین گفتم الکی باز نرم کلاس و ول کنم خودم امتحان کنم ببینم میتونم یا نه

به نظرم میشه ، تو اینستا یا تلگرام فکر کنم باشه آموزش آنلاین خیاطی 

مرسی عزیزم