2777
2789
عنوان

دبی برای مهاجرت خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3028 بازدید | 27 پست
دوبی خیلیی گرونه تحصیل توشاا و خوب اقامت دائم نداره بعد یه سنی‌باید برگردی  ولی واسه زندگی خوب ...

کدوم کشور   اقامت دائم‌داره و برای تحصیل خوبه؟

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اطلاعات اشتباه چرا میدین؟

اطلاعات اشتباه نمیدم اقامت دائمش برای ۲تا۳ سال 

نمیتونی ملیت بگیری هر چند سال هم اونجا بمونی 

ولی قطر و بحرین با ۱۵ یا ۱۰ سال زندگی میتونی ملیت بگیری

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       
اقامت دبی خیلللللی سخته به این راحتیا به کسی اقامت نمیدن جالبه برای اقامت دائم باید ۳۰ سال اونجا زند ...

این اطلاعات از کحا میارین؟ از کی بیشتر  تحقیق کنم

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

یکی از دوستام اقامت دبی گرفته ولی اینجا زندگی میکنن  امنیتش تو دنیا مثال زدنیه

چرا نمیره خود دبی زندگی کنه؟

و اقامتش چطوری گرفتن؟

استاتر گیجت کردن 

اقامت با ملیت و تبعیت فرق داره 

دبی اقامت میده 

ملیت نمیده 

اقامت که تو الان ویزاش در میاری میری 

اقامت سه ماهه

اقامت شش ماهه

و اقامت دائم فک کنم ۲تا۳ سال باشه 

ولی اینکه هر چند سال بمونی ملیت شاملت نمیشه 

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       
چرا نمیره خود دبی زندگی کنه؟ و اقامتش چطوری گرفتن؟

کار و زندگیشون اینجاس دوتا دفتر دارن تو تهران 

اینجا زندگی خیلی لاکچری دارن اونجام از طریق ثبت شرکت اقامت گرفتن چون شوهرش دائما سفر کاری میره و زیاد دبی میره  فعلا قصد ندارن برن ولی تصمیم گرفتن اقامتشو داشته باشن به خاطر بچه هاشون 

البته هلندم میتونستن برن که دوستم راضی نشد اخه تک دختره و خیلی وابسته البته فعلا بچه هاش کوچیکن شاید بعدا تصمیمشون عوض بشه

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم
چرا نمیره خود دبی زندگی کنه؟ و اقامتش چطوری گرفتن؟

از طریق خرید ملک میشه یه راهش ولی باید مرتب تمدیدش کنن 

دبی به این راحتی نیستا  اقامت دائم نداره  کلا جای خوبی برای مهاجرت نیست  گرون هم ه ...

ببین دبی برا پیشرفت بهترین جامعه بعد اینکه گرون بودن یا نبودن اصلا ملاک نیست اونجا اگ گرونه درآمد هم بالاس ینی دخل و خرج باهم جوره مثل ایران نیس ۷تومن حقوق بگیری ۶تومن اجاره خونه بدی

دبی به این راحتی نیستا  اقامت دائم نداره  کلا جای خوبی برای مهاجرت نیست  گرون هم ه ...

ببخشید پ کجا خوبه؟مالیات بر در آمد صفره ماشین ارزونه تو منطقه معمولی کرایه خونه ها پایینه مخصوصا تو دیسکاوری گاردنز وقتی بچت ب دنیا میاد نه.ماه حاملگی ی قرون خرج بیمارستان نمیدی تا ۳ماه بعدشم دکترت رایگانه هزینه ازدواج نداری دولت ۲۰هزار دلار کمک می‌کنه. زمین قسطی با بهره ۱درصد بهت میده بازم بگم یا انگلیس خوبه اجاره ی استودیو ۴۰متره ماهی ۳۶۰۰دلاره خرج خورد و خوراک برا ی نفر ۱۰۰۰پونده در صورتی که ماهی ۵۰۰۰هزار پوند حقوق میگیری تازه اگر موفق بشی کار پیدا کنی مالیاتی ک بماند