من یه مدت العین بودم خییلی زیاد برای کامپوتر و برق و اینا کار است تو این شهر
یعنی من میگفتم کاااش جای رشته های دیگم یه مهندسی خونده بودم
دبیم خوبه اره ولی خب اجاره ها بالاست ولی از اونطرف کار کنی سخت میشی
زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄
زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄
اقامت دبی خیلللللی سخته به این راحتیا به کسی اقامت نمیدن جالبه برای اقامت دائم باید ۳۰ سال اونجا زندگی کنی که شهروند بشی در حالی که آمریکا ۵ ساله.اگه بتونی بری عالیه پولشون نسبت به پول ما خیلی باارزشه از دلارم خیلی با ارزش تره به اون مول حقوق بگیری تو ایران میترکونی