2821
2789
عنوان

خیلی تنهام....

274 بازدید | 22 پست

خیلی خستم.....با وجود بودن خانواده خودم و شوهرم تنهام.

یک دختر دو ساله دارم و شوهرم.

مادرو پدرم فوت شدن

سه تا برادر و دو خواهر دارم.

همه ازدواج کردن .

دو تا هم برادرشوهر دارم.

از خانواده خودم کلا دور اگر هم نزدیک بودیم فرقی نمیکرد.رابطه خوبی نداریم

کیا مثل من تنها هستند ...چکار میکنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سلام . ایشالا هیچ وقت احساس تنهایی نکنی . اما با دختر نازت خودتو سرگرم کن . کتاب بخون . با همسرت فیلم ببین به عالمه کار ساده هست واسه فرار از حس تنهایی

الهی آن ده که آن به 🧿🤍مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید 🧿🤍

منتظر سیل درخواست های جنس نر باش

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

منم تنهام.از شهر خودم دورم دوتا بچه دارم.خونواده شوهرم هم پدرو مادر فوت کردن.با جاری رفت و امد ندارم.دوسه تا دوست دارم که اونام مَعول کار و زندگی خودشونن.هیچ تفریحی هم ندارم.چون بچه ی کوچیک دارم هم هیچ برنامه ای نمیتونم بچینم

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

من کلا" همه کس و کار خودمو شوهرم شهرستان هستن ولی من شغل شوهرم تهران افتاد اینجا کلا" کسی رو نداریم حتی یه دوست وقتمو با بچه و آشپزی و اینترنت گردی پر میکنم فقط

پشت ترافیک ذهنم 
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792