2789

از رو عکس چجوری تشخیص میدین؟من فکر میکردم از رو شکل سر جنین تشخیص داده میشه اما ان تی دکترم گفت با توجه به فرم لگن احتمال میدم

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه
شما از کجاش فهمیدبن دخترا

از روی جمجمه، حدس زدم البته،انشالله اول سلامت باشه بعد همونی باشه که خودتون میخواین🤲

تونستم بعد زایمان از وزن ۱۱۹.۵ به ۷۶ برسم، مطمئنم یکبار دیگه هم میتونم💪💪💪از سال ۹۵ کنارتونم و رمز کاربری قبلیم فراموشم شد😑😑😑 ❤️وزن شروع: ۱۲۷.   وزن فعلی: ۱۰۳.۸    وزن هدف بعدی:۱۰۰.  وزن هدف نهایی:۷۸ 🌹تاپیک بامدادخمار عزیزم، عضو گروه قرمز هستم🌹❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از رو عکس چجوری تشخیص میدین؟من فکر میکردم از رو شکل سر جنین تشخیص داده میشه اما ان تی دکترم گفت با ت ...

فک کنم منظور دکترتون همون ناب بوده ک من اصلا ازش سردرنمیارم😟

فک کنم منظور دکترتون همون ناب بوده ک من اصلا ازش سردرنمیارم😟

والا منم سر درنمیارم اصلا .کاش اول میپرسیدی کجا موقع سونو ان تی جنسیتم احتمال میدن بعد ان تی رو میرفتی اونجا 

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه

خانوما تورو خدا اگه کسی چیزی میدونه بگه آروم بشم

من چندروز پیش رفتم سونو ان تی بهم گفت پشت و روعه نمیشه جنسیتو بگم دو سه بار با فاصله سونو کرد همچنان پشت و رو بود ولی ازونطرف واسه جواب ان تی نوشته بود تیغه بینی مشاهده شد!!!آخه اگه پشت و رو بود چطوری تیغه بینیو دیده؟نکنه جواباشون الکیه!!! من خیلی نگران شدم

من ان تی رفتم پیش دکتر شاکری، تو ده هفته بودم که جنسیت رو درست گفت بهم، خودشم گفت تضمینی

تونستم بعد زایمان از وزن ۱۱۹.۵ به ۷۶ برسم، مطمئنم یکبار دیگه هم میتونم💪💪💪از سال ۹۵ کنارتونم و رمز کاربری قبلیم فراموشم شد😑😑😑 ❤️وزن شروع: ۱۲۷.   وزن فعلی: ۱۰۳.۸    وزن هدف بعدی:۱۰۰.  وزن هدف نهایی:۷۸ 🌹تاپیک بامدادخمار عزیزم، عضو گروه قرمز هستم🌹❤️
والا منم سر درنمیارم اصلا .کاش اول میپرسیدی کجا موقع سونو ان تی جنسیتم احتمال میدن بعد ان تی رو میرف ...

دکتر من گفت مشخص نیست اتفاقا دکترم خیلی معتبره از یکماه قبل نوبت گرفتم چون سرش خیلی شلوغه فقطم سونو بارداری و چشم انجام میدم اخر سر ک بلند شدم گفتم دکتر احتمالم نمیدین گفت احتنال ضعیف پسره حالا نمیدونم درسته یا نه دارم از کنجکاوی میمیرم فعلا😕

خانوما تورو خدا اگه کسی چیزی میدونه بگه آروم بشم من چندروز پیش رفتم سونو ان تی بهم گفت پشت و روعه ن ...

ان تی فقط اندازه مایع پشت گردن و دیده شدن تیغه ی بینی مهمه، همین

بقیه ش حدس و گمانیه که در سونو انومالی دقیق میگن

دکتر من گفت مشخص نیست اتفاقا دکترم خیلی معتبره از یکماه قبل نوبت گرفتم چون سرش خیلی شلوغه فقطم سونو ...

واسه من تو سونو نوشته مثانه و معده رویت شد ای خدااااا چجوری همه جاشو دیده اخه جز اونجا😒

ان تی فقط اندازه مایع پشت گردن و دیده شدن تیغه ی بینی مهمه، همین بقیه ش حدس و گمانیه که در سونو انو ...

خب آخه وقتی ب من گفت جنین پشت وروعه نمیتونم جنسیتو بگم پس چطوری تیغه بینیو دیده؟؟مگه میشه؟؟

خب آخه وقتی ب من گفت جنین پشت وروعه نمیتونم جنسیتو بگم پس چطوری تیغه بینیو دیده؟؟مگه میشه؟؟

حس میکنم بعضیا میفهمن ولی نمیگن چون رک درصد میترسن اشتباه بشه و ب اعتبارشون لطمه وارد شه

تیغه بینی اگه تشکیل شده باشه خیلی راحت دیده میشه، ولی برای جنسیت خیلی جاها اصلا حتی حدسشونم نمیگن

بچه دائما در حال تکون خوردنه مخصوصا تو ان تی که نهایت دوازده هفته س خیلی کوچیکه واسه دیدن