2777
2789
عنوان

چشمم ضعیف شده

178 بازدید | 20 پست

من کلا زیاد به گوشی نگاه می کنم،یه روز داشتم بچه دوستمو میرسوندم مدرسه رفتم کیفشو بزارم رو نیمکش نیمکت اول هم بود رو تخته یه چیزایی از روز قبل مونده بود هرچی بهش نگاه کردم نفهمیدم چی نوشته کامل مثل یه خط صاف ابی بود از نازان(دختر دوستم)پرسیدم تخته رو می بینی چی نوشته گفت آره،همونجا بود که فهمیدم بله،یه زمانی هم بود مامانم می گفت انقدر به گوشی نگاه نکن چشمت ضعیف میشه گفتم نه بابا چیزی نیست الان می فهمم چی می گفت،چه کردم با خودم،حالا اینو ولش امروز ساعت ۶:۴۵ وقت دکتر دارم،دارم از استرس می میرم چه کار کنم دارم دیوونه میشم،میدونم عینک نیاز دارم ۱۰۰ درصد ولی می ترسم از دونستن شماره چشام

1390 کنار اسمم تاریخ تولد یه دختر کوچولوی عزیزیه برام،فکر اشتباه نکنین❤️

اینجا عینکی داریم؟اگر هست میشه ماجراشو تعریف کنه که وقتی رفت دکتر چه کار کردن باهاش؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شماره چشم مامان من 2 من یکم ازش ضعیف تر می بینم به نظرتون چنده شماره چشام

اینجا عینکی داریم؟اگر هست میشه ماجراشو تعریف کنه که وقتی رفت دکتر چه کار کردن باهاش؟

وقتی بری سرتو باید بزاری رو یه دستگاهی مثل دوربینه بعد تو این دوربین ی شکل خونه نشون میده هی دور میشه باید بگی میبینی یا ن

منم خیلی سرم تو گوشیه

عه مامانت گیر نمیده من ا وقتی مجرد بودم سرم تو گوشی بود مامانم همش می گفت آخرش تو کور میشی

وقتی بری سرتو باید بزاری رو یه دستگاهی مثل دوربینه بعد تو این دوربین ی شکل خونه نشون میده هی دور میش ...

عه از اون دستگاه باحالا ک ازش می ترسیدم ولی وقتی دیدم توشو دیگه ازش کنده نمی شدم😂از اون برگه ها که رو دیوار وصله بعد یه صندلی هست میشینی میگه کدوم طرفه نداره؟

عه مامانت گیر نمیده من ا وقتی مجرد بودم سرم تو گوشی بود مامانم همش می گفت آخرش تو کور میشی

چرا میگه من ی مدت تو شرکت پسته هم کار میکردم روزی ۸ساعت نگاهم رو دستگاه بود چشام خیلی ضعیف شدن

چرا میگه من ی مدت تو شرکت پسته هم کار میکردم روزی ۸ساعت نگاهم رو دستگاه بود چشام خیلی ضعیف شدن

عینک میزنی؟ببخشید همش سوال پیچت می کنم