بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من .حس میکنم نیاز بودطلاق بگیرم چیزی که درست نمیشه باید تمومش کرد درسته ۲ ماه کلاازناراحتی بیرون نرفتم اما بعدش میگم خوب شد جداشدم الانم دوباره دارم باهمون ازدواج میکتم
اره باز باهمون مورد تعیید همه اس خواستگارزیادداشتم اما نشدحالا میگه پشیمونه مشکل بزرگیم نداشتیم وقتی جداشدیم نمیدونم بازاشتباه میکنم یانه فقط اینومیدونم تجربه م نسبت ب گذشته بیشتره
مشکل بزرگ و آنچنانی ندارم ولی روزام پر از مشکلات ریزه رو هم تلمبار شدن دو ساله خودمو به آب و آتیش زدم اونی که میخوام شه الان دیگ نه ذوق دارم نه امید دارم افسرده شدم خیلی بی قرارم کنارش دیگ اصلا حالم خوب نیس
تاپیک اتو خوندم اون همراه من چیه چیکار میشه باهاش کرد؟
اپلیکیشن واسه سیم کارت همراه اوله،توگوشی خودت نصب میکنی برای راه اندازی به خط شوهرت باید دسترسی داشته باشی پیامک میاد میزنی میری توی ریز مکالمات یا پیام ها،باز یه کدمیاد خط همسرت اونو میزنی میبینی تو سه ماه با کی بوده.فقط یه نکته هرخطی به اسم شوهرت باشه براش پیامک میره به همراه من وصل شدی پیامک ها روپاک کن.نهایت اگه به خطیش دسترسی نداشتی که پیام رفته بگو نمیدونم چی هست.توگوشیتم قایم کن
به عنوان یه تجربه اگه میخای کسی تغییر کنه خودت اول تغییرکن
مثلا چه تغییری من زندگی سختی داشتم قبلا یکی رو دوس داشتم به معنای واقعی عاشقش بودم اون ازدواج کرد بعد از یه سال منم با شوهرم ازدواج کردم عاشقش نبودماا ولی خیلی ازش خیلی تعریف میکردن خیلی زیاد منم توجهم بهش جلب شد فک میکردم باهاش ازدواج کنم آنقدر خوبه که اصلا یادم از قبلی نمیاد اما اینطور نبود اون فقط از دور خوب و متشخص دیده میشد