مژده_خانومی مدیر استارتر عضویت: 1396/03/11 تعداد پست: 3084 عنوان زخم کام دهان 107 بازدید | 7 پست سلام من دو شب تب و لرز دارم دکتر گفت آنفولانزاس.امروز بهتر شدم اما الان تو آینه دیدم اندازه یه سکه کوچیک زخم شده؟کسی اینجور شده .درمان خانگیشو کسی میدونه تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست.. 1401/09/10 | 14:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آنااام عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 7240 برو داروخونه 👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃
مژده_خانومی مدیر استارتر عضویت: 1396/03/11 تعداد پست: 3084 برو داروخونه برم دارو میدن؟ تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..
آنااام عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 7240 برم دارو میدن؟ اره گلم اون از عفونت بدنت بود ودارو ها زنداداش منم دقیقا اینجوری شد 👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃
مژده_خانومی مدیر استارتر عضویت: 1396/03/11 تعداد پست: 3084 اره گلم اون از عفونت بدنت بود ودارو ها زنداداش منم دقیقا اینجوری شد ممنونم عزیزم.دلواپس بودم که این از کجا اومده تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..
آنااام عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 7240 ممنونم عزیزم.دلواپس بودم که این از کجا اومده نه به خاطر دارو وعفونتت یکم گلم ختمی ترنجبینم بخور 👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃
مژده_خانومی مدیر استارتر عضویت: 1396/03/11 تعداد پست: 3084 نه به خاطر دارو وعفونتت یکم گلم ختمی ترنجبینم بخور حتما ممنونتم تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..
آنااام عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 7240 حتما ممنونتم فدات ایشالله بهتر بشی 👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃