2777
2789
عنوان

چالش عکس یلدا😍🍉

296 بازدید | 30 پست

بچه ها عکسای یلداییتون رو بزارید ایده بگیریم انشالله یلدا نزدیکه😍😍😍

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️ برای سلامتی و ظهور امام زمانمون صلوات میفرستی؟ لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیری خودم و خانوادم هم یه صلوات بفرست🥺❤️  ببخشیدا برای خونه دار و شدن همه مستأجرا و خونه دار شدن من ، و برای اینکه دامن همه سبز بشه و صاحب فرزند سالم و صالح بشیم هم یدونه صلوات بفرست مرسی🥺❤️  عرق پیشونی و لباسای از کار کثیف شده ی عشقمو زندگیمو شوهرمووو با یه دنیا عوض نمیکنم چه برسه به یه ادم دیگه❤❤❤😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایده ندارم قشنگ میگیرم میخابم پول کجا بود اخه

والاااا همینو بگو 💔

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

من هر سال شب یلدا تنهام. مامانم اینا تو روزای دیگه میگیرن چون باید حتما اخر هفته باشه. و اهل تزیین و اینام نیستن.

مادرشوهرم هم همش میرن خونه مادربزرگشون اونجا بهم خوش نمیگذره دنیام با دنیاشون خیلی متفاوته.

تو خونه خودمون میمونیم یه مجمع میارم توش کمی تنقلات و انار دون شده و ... میذارم با شوهر و پسرم فیلم میبینیم و فا  ل میگیریم و بعدشم لالا. 

الهی به امید خودت...  
والا بخدا همسرم 4میل500میگیره موندیم بدهیشو بده یا منو ببره دکتر برا سونو تعین جنسیت یا سیسمونی بخره ...

عزیزم نمیتونه شغل دوم بگیره؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️ برای سلامتی و ظهور امام زمانمون صلوات میفرستی؟ لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیری خودم و خانوادم هم یه صلوات بفرست🥺❤️  ببخشیدا برای خونه دار و شدن همه مستأجرا و خونه دار شدن من ، و برای اینکه دامن همه سبز بشه و صاحب فرزند سالم و صالح بشیم هم یدونه صلوات بفرست مرسی🥺❤️  عرق پیشونی و لباسای از کار کثیف شده ی عشقمو زندگیمو شوهرمووو با یه دنیا عوض نمیکنم چه برسه به یه ادم دیگه❤❤❤😍
ایده ندارم قشنگ میگیرم میخابم پول کجا بود اخه

عزیزم درک میکنم. منم هر سال همینم. با میوه های تو خونه و یه کاسه تخمه و پفیلا یه جشن کوچیک میگیریم. البته اگه هم پول داشتم فکر کنم بریز بپاش نمیکردم. این روزا انقد کودکان کار و کارتن خوابها زیاد شدن ادم دلش نمیاد بریز بپاش و اسراف کنه.

الهی به امید خودت...  

ولی خب تا جایی که یادمه من یه سبد بزرگ قرمز داشتم تو اون یه پارچه نمدی قرمز خال خالی پهن کردم توش شمع گذاشته بودم از این انارای تزئینی گذاشته بودم گل طبیعی خریده بودم بعد شمعارو گذاشته بودم تو آب بقلشونم گلای طبیعی ب غیر همه ی اینا لبوهارو شکل ستاره و اینا در آورده بودیم زده بودیم تو سیخ 

والا بخدا همسرم 4میل500میگیره موندیم بدهیشو بده یا منو ببره دکتر برا سونو تعین جنسیت یا سیسمونی بخره ...

همسر منم ۵میگیره 

والا فقط میتونیم قسط وام ازدواج رو بدیم با خرج خوراک حتی به پوشاک هم نمیمونه با این وضع یک درصدم به بچه فکر نمیکنم 

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده