2777
2789
عنوان

هزینه پاکسازی

1268 بازدید | 21 پست

سلام شما چند هزینه میکنید ؟؟ 

من پوستم داغونه اولین بار می‌خوام برم گفته چند تا دستگاه و ماسک ۴۰۰ نمی‌دونم چرا ی حس بدی گرفتم میگم زیاده 😑ای ۴۰۰ بدم ی دونه لیوان بدم نیست برای این میگم زیاده 😑🤦🤦

من فیشیال رفتم‌ راضی نبودم اصلا

ولی برای خرید محصولات پوستی زیاد هزینه میکنم

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فیشیال چند شد ؟

آخرین باری که رفتم فروردین ماه بود ۳۵۰

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ب خودم نمی‌رسم میدونم بعدا  پشیمون میشم حسرت  میخورم پولم دارم ...نمی‌دونم الان چمه ...شای ...

من که خانوادم پول نمیدن بهم خیلی چیزا دوس دارم بکنم چندروز دیگه خواستگار میخواد بیاد خونم اصلن چادر ندارم که سر کنم 

فیشیال هم بری تا زمانی که روتین پوستی نداشته باشی نتیجه نمیگیری عزیزم

با روتین پوستی و تغذیه سالم هزاران برابر بیشتر از فیشیال رفتن نتیجه میگیری

یه ژل شستشو؛ابرسان و ضدافتاب خوب بخر

شبا زود بخواب و فست فود و غذاهای پرچرب رو کمتر مصرف کن

بنظرم خودتون روتین توخونه به صورتتون برسید تومدت طولانی جواب بهتری میگیرید

مثلا صورتتو صبحها با لوسیون مخصوص پوستت که چربه یا خشکه بشور

اخرای حمومت خیلی آروم با سر ناخونت رو پوست صورتت بگش و چربی اضافشو بگیر بعد دوباره لوسیون بزن و دوش آخرو بگیر بیا بیرون خشک کن و بهش مرطوب کننده آب رسان بزن

همیشه حتی تو خونه ضد آفتاب بدون کرم پودر بزن به صورتت 

شبا قبل خواب با پنبه دو دور گلاب بزن و بزار خشک بشه دوباره بزن

روزی دو تا سیب بخور و آب زیاد بخور 

بعد یک ماه خودتو ببین کیف کن