2777
2789

وای از دیروز ک میشینم یچیزی میخورم زیر دلم. انگار مشت میزنه البته آروم

ولی حرکتش مثل مشته یا لگد 

وقتی حواسم نیست حسش میکنم بعد میگم وای داره تکون میخوره دقت میکنم درست بفهمم حرکتشو 

ولی دیگه آروم میشه 😐😐😐😐

لج میکنه بامن😂

هی میخورم حس کنم باز حرکتشو میبینم ن بابا چقد زرنگه تکون نمیخوره دیگه 😂😂

از شمام همینجور بود؟؟؟ 

باورم نمیشه انگار دوتا پا خیلی کوچولو میزنه بهم 

روی شکمم حس نمیکنم حرکتشو چون جفتم قدامیه

تقریبا دوطرف زیر نافم حسش میکنم 🥺🥺

فکرکنم جفت نمیزاره دقیقا حرکتشو حس کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان شدم 29 هفته دیگه کلا در حال تکون خوردنه صبر کن میرسی بهش

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
عزیزم ... واسه منم دعا کن که تا آخر امسال دیگه از این حسا رو تجربه کنم 🤭

ایقد استرس داره ک دهنت آدم سرویس میشه 😂

نگران نباش ایشالله ایشالله ایشالله تا آخر سال بیای بگی وای بی بی چکم مثبت شده چیکار کنم الان 😐🥺❤️

عزیزممم دقیقا جوجه منم همینجوره،،حالا زوده برا اینکه رو شکم با چشم ببینی هفته های ۲۵ به بعد کم کم رو شکم میبینی تکون خوردنشو😍😍منم هنوز ک هنوز تا به شوهرم میگم نگاااا داره تکون میخوره اون نگا میکنه دیگه تکون نمیخوره حتی یه ذره😂😂😂انگار میفهمه،،دیروز خیلی تکوتاش واضح بود ایقد قشنگ تکون میخورد ک دوس داشتم بمیرم براش،،دیروز حس میکردم مشت میکنه فشار میده تو شکمم میاا بالا اندازه یه گردو شکمم برجسته میشد خیلی قشنگ بود خیلی😍😍انشااالله این حس خوبو منتظرا تجربه کنن،،توهم هرچی بری بالاتر حرکتاشو قشنگتر حس میکنیو ذوقت بیشتر میشه😍

ایقد استرس داره ک دهنت آدم سرویس میشه 😂 نگران نباش ایشالله ایشالله ایشالله تا آخر سال بیای بگی وای ...

ای جاااانم

چند هفته ای گلم؟؟؟

خدای بزرگ حکمتتو شکر‌/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)
برا منم ی وقتایی خیلی کم احساس میکنم که تکون میخوره وقتی میام دقت کنم کلا وایمیسته از حرکت😅

چرا اینجوریه😂

لجبازن ها حس میکنم اخلاقش مثل پدرشه😂از الان دارم. حرص میخورم از دستشون😂😂

وای چقد انتظار سخته عزیزم من جفتم قدامیه  ممکنه حرکتشو کمتر حس کنم بخاطر جفت؟

اره واس منم قدامی بود اما الان دیگ زیاد حس میکنم. اولاش کمتر حس میشه با قدامی 

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
دختر منکه پاهاشو انقد فشار میده  رو شکمم برجسته میشه  یه چیز سفت 😂

ای جااان😍

مال منم دیروز خیلی تکونش بامزه بود،،اندازه یه گردو شاید بزرگتر تو شکمم میومد بالا نمیدونم حسم درست بوده یا نه حس میکردم مشت میکنه فشار میده،،چندین بار اینکارو کرد 😍😍😍منم دلم ضعف میرفت برا اینکارش 

2790
2778
2791
2779
2792