2821
2789
منم همه چی رو میریزم تو خودم هی عصابم خراب میشه..خودخوری میکنم..غصه میخورم..دکترم گف دلیلش ایناس😔

منم کلا درونگرا و ساکتم .صبورم ولی نمیشه تو خودمم نریزم

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۵ ماهه زایمان کردم..کلا نداشتم ترویید..ینی امکانش هس ترویید گرفته باشم تو این ۵ ماه؟؟

اگه علائم تیرویید داری ازمایش بده خیالت راحت شه

من الان ۸ هفتم چون تیرویید داشتم از قبل الان علائمم تشدید شده

هیچکدوم .ازمایشم میزون بود. دارویی نداده جز یکماه سلنیوم پلاس هر سری که میرم هر شش ماه . یکسال و نی ...

نگران نباش اصلا هم خودتو درگیرش نکن فک کن اصلا نمیدونی که ندول وجود داره

بابا اون اصلا باتو کاری نداره که!!! 

یه مدت بگذره خود به خود بیخیالش میشی  فقط مشغله فکریتو بیشتر کن که ذهنت کمتر درگیرش شه🥰

بچه ۵ ماهه دارم..سرم باهاش گرمه..ولی هی ب ذهنم میاد چیزیم بشه بچه م چیکا کنه😔

بچه ۵ ماهه دارم..سرم باهاش گرمه..ولی هی ب ذهنم میاد چیزیم بشه بچه م چیکا کنه😔

واااا چه فکراااایی میکنیاااا

خب الان مشکلت چیه از چی میترسی دقیقا؟؟؟ بابا دارم بهت میگم خوش خیمه اگر هم خدای نکرده زبونم لال مشکلی باشه جراحی میکنن بر میدارنش

نگران نباش اصلا هم خودتو درگیرش نکن فک کن اصلا نمیدونی که ندول وجود داره بابا اون اصلا باتو کاری ند ...

دقیقا .الان رفتم پیش دکترم برای خرداد وقت داد گفت سایزش ثابته بیخیال باش .ممنون گلم

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

سلام عزیزم 

اگه اطلاعات دارین میشه منو راهنمایی کنین 

من دو ماهه باردارم ، دکتر برام سونوی تیروئید نوشت و دکتر سونو گفت یه ندول ۳در۵ میلیمتر سمت راست دارم که نصف solidو نصفش کیستیک هست .

آزمایشات تیروئیدمم نرمال هست 

گفت بیوپسی نمیخواد و بعد از زایمانم دوباره

سلام عزیزم 

اگه اطلاعات دارین میشه منو راهنمایی کنین 

من باردارم ، دکتر برام سونوی تیروئید نوشت و دکتر سونو گفت یه ندول ۳در۵ میلیمتر سمت راست دارم که نصف solidو نصفش کیستیک هست .

گفت بیوپسی نمیخواد و بعد از زایمانم دوباره سونو بدم 

خیلی میترسم 😔

۱.۵ سال پیش سونو داده بودم که فقط هر دو سمت زده بود چند تا کیست ریز 

سلام عزیزم  اگه اطلاعات دارین میشه منو راهنمایی کنین  من دو ماهه باردارم ، دکتر برام سون ...

سلام عزیزم..چیز ترسناکی نیس نترس..منم مث شما انقدددد استرس داشتم ک...بارداری و شیردهی خودش عامل ایجاد این نودل هاس...انشالله بعد زایمانت ایناهم میرع..فقط اصن استرس و ناراحتی نداشته باش