2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چون حفظش میکنی چیزیو که حفظ کنی زود از یادت میره باید خوب درکش کنی

خب سر کلاس یاد میگیرم ولی هفته بعد ک میام بخونم ن میتونم درکش کنم ن حفظ یکمشو یادمیگیرم بقیشو خراب میکنمم

رشته‌ات انسانیه؟

م انسانی‌ام چندسال جا موندم دوباره شروع کردم 

تو این رشته به نظرت چی از همه امکانش بیشتره قبول شم 

هرکی انسانی خونده بیشتریا معلم شدن به جز معلم 

چی امکانش زیادتره؟

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

رشته‌ات انسانیه؟ م انسانی‌ام چندسال جا موندم دوباره شروع کردم  تو این رشته به نظرت چی از همه ...

اطلاعات زیادی درمورد رشتش ندارم چون علاقه خاصی نداشتم مامان بابام اسرار کردن برم 

فکنم مشاور . معلم . وکیل اینا بتونی بشی 

خب سر کلاس یاد میگیرم ولی هفته بعد ک میام بخونم ن میتونم درکش کنم ن حفظ یکمشو یادمیگیرم بقیشو خراب م ...

چون میزاری هفته بعد میخونی 

اگر بعد از مدرسه یا روز بعد مرور کنی بیشتر یادت میمونه 

منطق یه جورایی حفظی نیست ازش مثال حل کن تا مطالب تثبیت بشن 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز