2777
2789
من یک شهر دیگه ازدواج کردم شوهرمم فرهنگشون یکمی با ما فرق داره ولی من راضیم و اینکه ماهه پیش رفتیم با شوهرم خونه عموم زن عمو گفت کدوم شهری وقتی گفتم گفت ای دختر خاله منم اونجاست بعد از اینکه ما از اونجا اومدیم دیدم میگه فامیل شوهرت چیه اومده کله شهر از شوهرم تحقیقات کرده والا مادرم قبل شوهر دادنم این کارو نکرد اینجا هم شهرش کوچیکه حالا دو هفته پیشم عروسی خواهرم اومده بود خیلی جانماز ابکشه من لباسم پشتش بازه برگشته به مامانم گفته اگه اکرم حجابشو رعایت کنه خوبه و لباسش بد بود و شوهرش مذهبش ال و بله فرهنگشون اینجوریه بگو بچه بیاره سنش بره بالا خطر داره حالا خیلی دلم گرفته شما بودید چه برخوردی میکردین من دلم بچه میخواد اما خدا نمیده اینم ربطی به بقیه نداره که این همه تجسس در زندگی مردم مگه گناهش بیشتر از لباس لختی تو عروسی زنونه نیست
اخی فدات شم. وقتی با یه خانواده و فرهنگ دیگه ازدواج کردی پیه همه چیو به تنت بمال.سعی کن از این برخوردا خودتو اذیت نکنی.ممکنه بازم در طی زندگیت برات پیش بیاد.اینجوری خیلی اذیت میشی.فقط باید بیخیال باشی
******تجربه یک خرید شیرین را در بازارچه مهمان ما باشیدhttp://www.bazarche.powermc.net / ******
پریناز من ساعت 6/30 صبح روز 14مرداد 92پاشو از آسمونا به زمین گذاشت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم البته ماها که مشکل داریم یه خورده دل نازک هم میشیم من هرروز مامانم بهم گیر میده که بچه بیار زود باش سنت میره بالا ولی خب چون مامانمه به دل نمیگیرم شایدم زن عموت واقعا هدفی نداشته
@raazi_naaraazi يه پيج مفيد براي همه
شاینا زن عمو من کلا تجسس تو زندگی همه داره حالا خودشم خیلی مذهبی میدونه و ال دوماداش شیخ هستن و قاضی فقط هم اهل کلاس گذاشتن اما تجسس گناههه هر کسی ناراحت میشه
دلم منو هم خیلیا شکستن...واگذارشون کردم بخدا....بیخیال بزار هر چقد که میتونن از این حرفا بزنن مادرت باید بهش میگفت که دخترم لباسشو با شوهرش خریده خودش بهتر میدونه چی بپوشه بچه ام که جوونن هنوز هر وقت دلشون خواس میارن به ما مربوط نمیشه...اونوقت طرف دیگه خفه میشد....اگه دیدی بازم این حرفاشو ادامه داد خودت بگو اینارو بهش...
💕