2777
2789
عنوان

کار اینترنتی

136 بازدید | 11 پست

بچه ها من میخام ادمین تولید محتوا بشم اما میترسم کلاه برداری باشه تایپیست هم نمیخام بشم که هی به کارم گیر بدن😑 آدرس پیج viraa_work هس کسی تا حالا توش کار کرده؟  میدونید چجوریه؟ قابل اعتماده؟ و اگ کار اینترنتی می شناسید معرفی کنید ممنون❤🌺

کلاهبرداریه

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من نمیدونم چرا دخترای ما اینقد سادن. اخه این کارا چ فایده داره. چرا باور میکنین. مگه اینستایی مونده ک محتوی تولید کنید. همین یذرم ک هست بزودی قط میشع. حد اقل تو یوتیوب محتوی بزار ک پول گیرت بیاد گلم. پول نده پای این پکیج ها و اینا

همه اینا کلاهبرداریه 

اون پروژه هاشون که خوبه  پولی می دن به ویزه ها که پول بیشتر دادن می دن 

اونایی هم که کمه و به این رایگانا می  دن ماهی دو سه بارم نمیوفته بهت 

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)

همش دروغه

برای جزوه و نوشتن و اینا یا بهانه خط خوب میارن در حد نستعلیق بعدشم چند تا نمونه کار الکی می ذارن این که هیچی..

برای تایپ هم  یه پی دی اف میدن با فونت ریز که له میشی برای نوشتنش و اگه دکترای ادبیات هم داشته باشی نمی تونی غلطاشو تصحیح کنی...

و خلاصه همش دروغه حتی اگه اینماد و مجوز رو کنن...

می خوای صد تومنتو بریزی دور برو

صادق هدایتمن هیچ وقت در کِیف های دیگران شریک نبوده‌ام، همیشه یک احساس سخت جلوی مرا گرفته. درد زندگی، اِشکال زندگی است. اما از همه این اشکالات مهم تر جُوال رفتن با آدم هاست. یک وقت بود داخل آنها شدم، خواستم تقلید سایرین را در بیاورم، دیدم خودم را مسخره کرده‌ام. هر چیز را که لذت تصور می‌کنند همه را امتحان کردم، دیدم کیف های دیگران به درد من نمیخورد. حس می‌کردم همیشه و در هر جا خارجی هستم. هیچ رابطه‌ای با سایر مردم نداشتم. من نمی‌توانستم خودم را به فراخور زندگی سایرین در بیاورم. همیشه با خودم می‌گفتم: روزی از جامعه فرار خواهم کرد و در یک دهکده یا جای دور منزوی خواهم شد. من نمی‌خواستم خودم را محکوم افکار کسی بکنم یا مقلد کسی بشوم‌.
سلام خوبید؟ توی گوگل درباره دوره ادمینی تبلیغات سرچ کردم دیدم انگار شما تو دوره حسین ابشاهی ش ...

دوره هاش شرکت نکردم اما دوره رایگان گذاشته و همه اطلاعات که باعث موفقیتش شده رو داره میگه و من تازه میخام این کارو شروع کنم این لینک کانالش 

https://t.me/Hossein_abshahi

دوره هاش شرکت نکردم اما دوره رایگان گذاشته و همه اطلاعات که باعث موفقیتش شده رو داره میگه و من تازه ...

تا جلسه ده رایگانش گوش کردم 

فکر کردم شما قبلا شرکت کردی میخواستم ببینم به نتیجه رسیدی یا نه