2777
2789
عنوان

طلاهام نیست 😐😐😐😐😭

1397 بازدید | 56 پست

دیروز قرار بود بریم عروسی .وای خدا هر چی سرویس طلا مو گشتم پیدا نکردم ینی زهر مارم شد عروسی هم .حتی شب هم از فکرش نتونستم بخوابم هی از استرس دستشویی رفتم .خیلی حالم بده واقعا .همه جای اتاقم رو گشتم .بعدش یه چیزی یادم افتاد .داداشم سکه تمام گرفته بود چند ماه پیش گفتم کجا قایمش کردی گفت اگه تو بگی طلا تو کجا گذاشتی منم میگم .منم بهش گفتم .

بعدش ما یه هفته اینا حرفمون شده بود قهر بودیم 😐.میگم بچه ها نکنه اون برداشته برای انتقام ؟؟خیلی حالم بده بچه ها خیلی ها .چیکار کنم ؟؟؟همه جا رو گشتم همه جارو 

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب حالا حتما باید جای واقعی رو میگفتی!؟

الکی یجا دیگه رو میگفتی

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

الان میگن دلتو بد نکن و فلان !! ولی واقعیت همینه ! آره احتمالش هس ! کاش آینه بین خوب باشه بری پیشش ما طلاهای خونمونو بردن آینه بین گف کیه اونم اعتراف کرد ولی متاسفانه مرد بنده خدا وگرن کارش عالی بود .. 

اینم بگم یا اون یا شوهرت ! یا هم کسی دیگه ک از جاش خبر داشته ! غریبه نیس مطمعن باش . همچنان ک دزد خونه ما غریبه نبود 😑 گردنبند عروس خالمم از خونش غیب زد !! بالاخره معلوم شد شوهر عوضیش برداشته فروخته

🙏با عرض احترام زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن 🙏
اگ‌کار دزد می‌بود میفهمیدی همون کار داداشته الکی استرس نگیر😁

خدایا !!! ینی درکتون همنقده !!!! ک چون داداششه استرسش تموم بشه !!! داداشه برا شوخی ک برنداشته ! اینکار دزدیه ! هر کی میخواد باشه . اونم اگ قصد پس دادن داشت بر نمیداشت . واقعا به هیشکی نمیشه اعنماد کرد

🙏با عرض احترام زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن 🙏