2821
2789
عنوان

ب مامانم بگم؟

921 بازدید | 74 پست

سلام من فقط اومدم نی نی سایت تا اینو بگم من ۱۴ سالمه و چن وقتیه متوجه خیانت بابام ب مامانم شدم اینم بگم بابام چندین بار ب مامانم خیانت مرده اما مامانم کوتاه اومده همین ۳ ساله پیش تا پای طلاق رفتن اما طلاق نگرفتن اما الان نمیدونم چیکار کنم ب مامانم بگم یا ب بابام اما واقعن طاقت گفتنشم ندارم مامانم ی بوهایی برده میشه کمکم کنید؟

بگو و رفیق مامانت باش

حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟          ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونه‌ست برای تو دوستِ من   بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه   یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه    اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون مامانت خودش بابات رو می‌شناسه و قبلا تجربه داشته و بخشیده نگو امیدوارم بابات سر عقل بیاد 

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 

نگو عزیزدلم مطمئن باش مامانت خیلی زودتر از تو متوجه شده اما به روی خودش نمیاره. اهمیت نده و زندگی خودتو بکن و توجه نکن قربونت برم. به فکر تفریح و درس خودت باش بزرگترا خودشون میدونن چجوری مشکلاتشونو حل کنن خودتو درگیرشون نکن از این سن کم بیخیال❤

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 15 ساعت پیش
2791
2779
2792