2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون

355 بازدید | 20 پست

دلش بخواد زنش کاشت ناخن کنه آرایش کنه موهاش رنگ باشه لیزر حالا یا اپیلاسیون و و و تمیز و مرتب و این چیزا

اگه زنش این کارا رو بکنه واقعا تو محبت و عشق و علاقه هم بیشتر نشون میده

ولی مرده بفکر پول جمع کردن و اینده نباشه و ولخرج باشه 

مستأجر باشی و دلت بخواد پول جمع کنی برا خونه باز حاضری این همه پول خرج کنی بخودت برسی ارزش داره یا ن جمع کنی سقفی بالا سرت باشه ؟؟؟؟؟ یوقتایی ایقد بفکر نیست که هزارتومنم نداریم پس انداز نمیکنه...

کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲

اون ک بفکر نیس تو همش بهش بگو یا پولی که بهت میده قایم کن یه قلک بگیر هر روز یا هر وقت پولی دستت اومد یکم بنداز توش همین میشه یه پس انداز

دَرس عبرتی درکار نیس(زنده باد) اشتباه خـوبِ مَن

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هر چیزی جای خود هزینه برا زیبایی و مرتب بودن بکن ولی ب اندازه ش در کنارش پس انداز هم بکن 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

اینو از من ب تو‌نصیحت خواهرانه اول بفکر خودت و زیباییات باش بعد مادیات. ... تنها چیزی ک. ا همیت داره واسه مرد زیبایی زنشه ک دوسداره اونجور باشی وقتی دلشو بزنی و سرد بشه ازت دیگه ی خونه با تمام وسایل شیک به چه دردی میخوره!!!

بچها اینجا فضای مجازیه‌ جاییه ک‌ بیایم یکم حال و هوامون عوض شه و دمی باهم گفتگو کنیم ....دل همو با حرفامون نشکنیم به هم احترام بزاریم🌺🌈

من خاله و شوهر خالم دقیقا تو همچین وضعیتی بودن

خالم پولاشونو جمع کرد ولی زندگیش پاشید

به خونه و ماشین رسیدن ولی زندگی عاطفیشون خراب شد

الان تو اون خونه یه زن دیگه جای خالمه😑

خب سعی کن همیشه آراسته و مرتب باشی حالیش کن باکلاسی به کاشت ناخن و مژه نیست. هر روز دوش بگیر شیو کن ناخناتو مرتب کن و برق ناخن بزن

یه وام بگیر که مجبور بشه قسط بده تا پس انداز کنی

اگه بیفتی تو خط این چیزا که گفتی می بینی ته نداره روز به روز مصرفی تر میشی... 

خب تعادل برقرار میکنم 

میگم مدیریت مالی بامن 

هم به خودم میرسم تا جوونیم حال کنیم 

شوهرمم خوشحال شه 

هم پس انداز میکنم

اینکه عالیه 

اگه جوابتو ندادم به این نتیجه رسیدم که در برابر فهمیدن مقاومی  😑
من خاله و شوهر خالم دقیقا تو همچین وضعیتی بودن خالم پولاشونو جمع کرد ولی زندگیش پاشید به خونه و ما ...

دقیقاااا حرف منو زدی

بچها اینجا فضای مجازیه‌ جاییه ک‌ بیایم یکم حال و هوامون عوض شه و دمی باهم گفتگو کنیم ....دل همو با حرفامون نشکنیم به هم احترام بزاریم🌺🌈
اون ک بفکر نیس تو همش بهش بگو یا پولی که بهت میده قایم کن یه قلک بگیر هر روز یا هر وقت پولی دستت اوم ...

ن میخام یکم بیشتر سختی بدم زودتر بتونیم خونه بگیریم

پس انداز کم نمیخام

کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲

هرچیزی اندازه داره عزیزجان،هم به خودات برس و هم پس انداز 

میدونم خیلی گرونی و این حرفا،

هممون باهاش درگیریم اما اگه همسرت به ظاهر و شیک پوشی و مرتب بودن حساسه،

حتما به خودت برس حتما هاااا 

چون اگه این تمیزی و آراستگی رو توی تو نبینه،تو مسای دیگه میبینه قطعا،

و به سمت دیگران کشیده میشه انشالله خدا کمک کنه بهتون عزیزم،شما نیتت رو خیر کن بگو خداوندا من بخاطر رضای تو برای همسرم اراسته میشم،

تو هم خودت مشکلات مالیمون رو سروسامون بده،ببین خدایی خدای بزرگ برات چه ها میکنه♥️♥️♥️♥️🤌🌻💛☺️🌹

خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....