2777
2789
عنوان

نمیدونم جدا شم

| مشاهده متن کامل بحث + 1573 بازدید | 109 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به دخترم خیلی گیر میده اون بچهام دورش نیان کاری بهشون نداره فقط زورشوسرمن خالی میکنه

عزیزم تمام فاکتورهای طلاق رو داری واقعا چیزی نمیشه گفت چون اگر بگم تحمل کن درحق خودت ظلم میشه اگر ذره ای امید هست بازهم تلاشتو بکن 

دراستانه ۴۰ سالگی
۱۵ سال ۱۲سال ۷سال ۲سال ونیم تاحالا اینجور جاها نرفتم توروخدا با دل پاکت برام دعا کن چندروز غذای درست ...

بمیرم برات اخه تو این شرایط چهار تااااااااااا

تورخدا برو پیگیر شو حداقل ب بچه هات یکم میرسن 

از ته دل برات دعا میکنم ولی تورخدا توهم پیگیر باش ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 

مراقب باشینسندروم زبان بی قرار دارم. بی اعتقاد ترین معتقد این سرزمینم
عزیزم تمام فاکتورهای طلاق رو داری واقعا چیزی نمیشه گفت چون اگر بگم تحمل کن درحق خودت ظلم میشه اگر ذر ...

واسم دعا کن هرچی صلاحم هست رقم بخوره دیگه طاقت ندارم خیلی خیلی اذیتم از این مرد جونیمو نابود کرد هیچی نفهمیدم  

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
بمیرم برات اخه تو این شرایط چهار تااااااااااا تورخدا برو پیگیر شو حداقل ب بچه هات یکم میرسن  ...

کجا پیگیر باشم..ممنون گلم

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
ممنون گلم

عزیزم شرایطتو بگی بهزیستی یا کمیته امداد کمکت میکنن.خودتم با همین گوشی شروع کن کاریابی رو مثلا ترشی اینا درست کن .سبزی سرخ کن.به دوست واشنا بسپار برات مشتری جور کنن 

یه صلوات کوچلو برای تو دلیم بفرستین دیگه.ایشالاه ۱۰۰برابرش به خودتون برگرده😍👼💫💫�
عزیزم من شوهرم اعتیاد شدید  داره.دست بزن داره تاحد مرگ کتکم میزنه..بخاطر مواد بدبین شده ولی دلم ...

ببین بچه هاتم ب همچین اینده ای راضی نیستن هرچی زودتر خودتو بچه هاتو نجات بده از دست این ادم تو ارزشت بیشتر از ایناست ب خودت. بچه هات ارزش بده