pariisa80 مدیر عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 7369 عنوان نمیدونم جدا شم | مشاهده متن کامل بحث + 1573 بازدید | 109 پست ی نامزد داشتم جدا شدم این دومیه شوهرمه چرا اخه اینجوری شد زندگیم ی ادم خوب نیومد میحام خودکشی کنم نمیتونم جدا شم برا دومین بار برم دادگا 1401/09/10 | 02:09 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
باران۲۰۰۰۰۳ عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 47 نکن گلم فردا باهاش آشتی کن اسکرینهاروفرستادماومدنازمخریداشتیکردمیکمباهاشولیمثلقبلانمانده
چغندرقند عضویت: 1398/08/05 تعداد پست: 771 به دخترم خیلی گیر میده اون بچهام دورش نیان کاری بهشون نداره فقط زورشوسرمن خالی میکنه عزیزم تمام فاکتورهای طلاق رو داری واقعا چیزی نمیشه گفت چون اگر بگم تحمل کن درحق خودت ظلم میشه اگر ذره ای امید هست بازهم تلاشتو بکن دراستانه ۴۰ سالگی
بچههامزندگیمنن عضویت: 1401/06/28 تعداد پست: 1104 توچندسالتهازدواجکردی ممن عزیزم 35-سالمه سه تا بچه دارم
باران۲۰۰۰۰۳ عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 47 ممن عزیزم 35-سالمه سه تا بچه دارم زندهباشن ایشاللهسایتهمیشهروسرشونباشه
بال_برشته_هستم عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 1209 ۱۵ سال ۱۲سال ۷سال ۲سال ونیم تاحالا اینجور جاها نرفتم توروخدا با دل پاکت برام دعا کن چندروز غذای درست ... بمیرم برات اخه تو این شرایط چهار تاااااااااااتورخدا برو پیگیر شو حداقل ب بچه هات یکم میرسن از ته دل برات دعا میکنم ولی تورخدا توهم پیگیر باش ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ مراقب باشینسندروم زبان بی قرار دارم. بی اعتقاد ترین معتقد این سرزمینم
باران۲۰۰۰۰۳ عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 47 بلدنیستمیکمدلبریکنمخیلیزود عصبیمیشمچکارکنممثلقبلابشه
مامانیقهرمان عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 5634 عزیزم تمام فاکتورهای طلاق رو داری واقعا چیزی نمیشه گفت چون اگر بگم تحمل کن درحق خودت ظلم میشه اگر ذر ... واسم دعا کن هرچی صلاحم هست رقم بخوره دیگه طاقت ندارم خیلی خیلی اذیتم از این مرد جونیمو نابود کرد هیچی نفهمیدم شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
چغندرقند عضویت: 1398/08/05 تعداد پست: 771 واسم دعا کن هرچی صلاحم هست رقم بخوره دیگه طاقت ندارم خیلی خیلی اذیتم از این مرد جونیمو نابود کرد هیچ ... انشالله فرج خیر میشه به زودی بخدا امیدوار باش دراستانه ۴۰ سالگی
مامانیقهرمان عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 5634 انشالله فرج خیر میشه به زودی بخدا امیدوار باش ممنون گلم شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
مامانیقهرمان عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 5634 بمیرم برات اخه تو این شرایط چهار تااااااااااا تورخدا برو پیگیر شو حداقل ب بچه هات یکم میرسن ... کجا پیگیر باشم..ممنون گلم شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
شهریوری۷۳ عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 2198 ممنون گلم عزیزم شرایطتو بگی بهزیستی یا کمیته امداد کمکت میکنن.خودتم با همین گوشی شروع کن کاریابی رو مثلا ترشی اینا درست کن .سبزی سرخ کن.به دوست واشنا بسپار برات مشتری جور کنن یه صلوات کوچلو برای تو دلیم بفرستین دیگه.ایشالاه ۱۰۰برابرش به خودتون برگرده😍👼💫💫�
roshanak_ عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 54 عزیزم من شوهرم اعتیاد شدید داره.دست بزن داره تاحد مرگ کتکم میزنه..بخاطر مواد بدبین شده ولی دلم ... ببین بچه هاتم ب همچین اینده ای راضی نیستن هرچی زودتر خودتو بچه هاتو نجات بده از دست این ادم تو ارزشت بیشتر از ایناست ب خودت. بچه هات ارزش بده
roshanak_ عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 54 من مشگلم بچه نیست بقیه چیزاست اگه بچه دارشی بعدا اونم ب باقی مشکلاتت اضاف میشه