pariisa80 مدیر عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 7369 عنوان نمیدونم جدا شم | مشاهده متن کامل بحث + 1573 بازدید | 109 پست ی نامزد داشتم جدا شدم این دومیه شوهرمه چرا اخه اینجوری شد زندگیم ی ادم خوب نیومد میحام خودکشی کنم نمیتونم جدا شم برا دومین بار برم دادگا 1401/09/10 | 02:09 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
باران۲۰۰۰۰۳ عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 47 اآدم ها با هم فرق دارن روحیاتشون شاید تو.دنبال یه مورد خاص هستی
مامانیقهرمان عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 5634 خانها توروخدا واسه دعا کنید یکم آروم شم دلم اشوبه دخترم عین فرشتها میمونه گیر کرده تومشکلات من سنشم کم نیست همچی میفهمم اونم خیلی داغونه واسه ارامشمون دعا کنید شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
باران۲۰۰۰۰۳ عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 47 اآدم ها با هم فرق دارن روحیاتشون شاید تو.دنبال یه مورد خاص هستی منقبل اینبایکیبودمخیلی اذیتممیکردسختمیگرفتحسمیکنمحرصاونودارمسراینخالیمیکنم😔
بچههامزندگیمنن عضویت: 1401/06/28 تعداد پست: 1104 منقبل اینبایکیبودمخیلی اذیتممیکردسختمیگرفت حسمیکنمحرصاونودارمسراینخالیمیکنم😔 نکنه دنبال یه مرد زن ذلیل و مطیع هستی؟
چغندرقند عضویت: 1398/08/05 تعداد پست: 771 بالاتر گفتم توروخدا سرنمازاتون دعا کنید واسم خدابهم قدرت بده جدا شم باز از سر اجبار به این زندگی برن ... من تابحال به کسی پیشنهاد طلاق ندادم ولی شرایط شما جوری که واقعا موندم ،پدرمادرتون ازتون حمایت میکنن؟ دراستانه ۴۰ سالگی
مامانیقهرمان عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 5634 من تابحال به کسی پیشنهاد طلاق ندادم ولی شرایط شما جوری که واقعا موندم ،پدرمادرتون ازتون حمایت میکنن؟ پدرم پیره میگه من نمیتونم بچهاتو قبول کنم از مسعولیتشون میترسم شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
باران۲۰۰۰۰۳ عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 47 نکنه دنبال یه مرد زن ذلیل و مطیع هستی؟ اونخیلیبدارایشاینااصلانمیزاشتبکنمهرجامیرفتمقبلشبایدعکسمیگرفتم این اصلااونجوری خیلی دوسمداره ولیمنبااینکهمیدونم سرکاره بازمبهمدیرجوابپیامهاشومیدهلجمیکنممیگمکات قبلااصلااینجورینبودمباهاش
بچههامزندگیمنن عضویت: 1401/06/28 تعداد پست: 1104 اونخیلیبدارایشاینااصلانمیزاشتبکنمهرجامیرفتمقبلشبایدعکسمیگرفتم این اصلااونجوری خیلی دو ... ددوسش داری
چغندرقند عضویت: 1398/08/05 تعداد پست: 771 پدرم پیره میگه من نمیتونم بچهاتو قبول کنم از مسعولیتشون میترسم شوهرت بابچهاش چطوره خوبه رفتارش ؟پدری میکنه درحقشون کتکشون میزنه دراستانه ۴۰ سالگی
باران۲۰۰۰۰۳ عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 47 ددوسش داری ارهخودممیگمجدابشیم تحملندارماشکمدرمیادامشبندونستم سرکار زخمیشدهبیمارستانهدیرجوابمدادکردمدعواگفتمکاتخودماونقدگریه کردمچشمامپفکرده
مامانیقهرمان عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 5634 شوهرت بابچهاش چطوره خوبه رفتارش ؟پدری میکنه درحقشون کتکشون میزنه به دخترم خیلی گیر میده اون بچهام دورش نیان کاری بهشون نداره فقط زورشوسرمن خالی میکنه شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
بچههامزندگیمنن عضویت: 1401/06/28 تعداد پست: 1104 ارهخودممیگمجدابشیم تحملندارماشکمدرمیاد امشبندونستم سرکار زخمیشدهبیمارستانهدیرجوابمداد ... نکن گلم فردا باهاش آشتی کن
باران۲۰۰۰۰۳ عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 47 هروقتمیگمکاتبدبختنمیدونهچکارکنهجلومبگیرهتازگیحسمیکنمسردشدهممکنهبخاطررفتارمنباشه