2777
2789
عنوان

حس شیشم من🌼☀️

| مشاهده متن کامل بحث + 4290 بازدید | 463 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نمیدونم اینجوری حس کردم 

لباس من چ رنگیه 

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              
ته راستکی😂 جواب بقیه سوالامم میدی لطفاً

آقا من حس ششمی نیستم شانسی گفتم 😅🤦‍♀️

اما احساس میکنم حس خواصی بهت نداره خودت اعتراف کن ان شاالله ک خیره

(درخواست دوستی نده ک ب هیچ عنوان قبول نمیکنم) میگه ک آقای قاضی چشاش سگ داشت منم ک ایت باز😆❤
هر چی در موردم حس کردین بگین بیشتر ظاهری باشه

حس ششمی واقعی کمتر ب مادیات و ظواهر توجه میکنن ، این حس ک از تقویت و تعادل بین چاکراها و تحریک غده پینه آل هست با تکرار و تمرین و باور درونی ک شکل میگیره شخصی رو ک حتی ندیده رو بصورت سایه میتونه تصور کنه و بیشتر در خصوص رفتاری حس درونی و شهود یک حس ششمی میتونن بفهمن و نظرشون رو حتی ب اثبات برسونن ، مثلا فکر کن نتیجه فوتبال ، حس ششمی واقعی فقط برد و باخت رو میتونه بگه عدد در خصوص تعداد گل ، فرزند سال و ماه فقط و فقط بوسیله علوم غریبه ممکن هست

از من چی حس میکنی حس ششمی جون 😈

من غلط بکنم حس ششمی باشم

اما احساس میکنم ی روز داشتی لواشک قرمز میخوردی این کاربری رو زدی😂❤

(درخواست دوستی نده ک ب هیچ عنوان قبول نمیکنم) میگه ک آقای قاضی چشاش سگ داشت منم ک ایت باز😆❤