2777
2789
عنوان

بگین باید چیکار کنم

84 بازدید | 7 پست

خانواده شوهرم خیلی واضح و علنی بین بچه های من و نوه های دختریشون فرق میذارن از نظر عاطفی و محبت و همه چی

مثلا اگه بچه های من یه حرکت نابه جا کنن همه باهاشون دعوا میکنن و اخم میکنن  ولی اگه همون مترو بچه های اونا بکنن قربون صدقه هم میرن، اصلا تولد و مناسبتا. تبریک و هدیه نمیدن ولی برای اون یکیا جشن انچنانی و کادوهای چند میلیونی

هروقت چشمشون به بچه های من میخوره مدام دنبال عیب و ایراد و سرکوفت می‌گردن ولی در مورد اونا همش تعریف و تمجید و ذوق و تشویق اونم برای کارهای خیلی عادی

در ضمن بچه ها همه تو یه سطحن از هر نظر ، مولا یکی شیطون تر یا مودب تر یا شیرین تر یا باهوش تر نیست

تحمل این وضعیت برام خیلی عذاب اور شده و اصلا دلم نمیخواد دیگه باهاشون معاشرت کنم باید چیکار کنم؟ 

دقیقا همین حرفها رو بدون حضور بچه ها بزنید و بهشون بگید عزیز 

جلو بچه ها هرگز نگو که حساستر میشن 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
دقیقا همین حرفها رو بدون حضور بچه ها بزنید و بهشون بگید عزیز  جلو بچه ها هرگز نگو که حساستر می ...

گفتم هزار بار

هم خودم هم شوهرم

بعضی وقتا حتی آنقدر دلخور شدیم که جمع رو ترک کردیم هیچ فایده ای نداره

اون اوایل میگفتن نه اشتباه می‌کنند برای ما فرقی نداره

ولی چند بار که صحبت شد پدرشوهرم گفت دلم می‌خواد 

به هر کی دلم بخواد بیشتر محبت می‌کنم بیشتر کادو میدم و توجه می‌کنم همینه که هست اونا رو بیشتر دوست دارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قطع رابطه كنيد يه مدت بعدعلت پرسيدن بگيد اين جريانه 

واقعا ناراحت میشم

مثلا همین چند روز پیش خونشون بودیم دختر من و خواهرشوهرم همسن هستن به اون گفتن فلانی یه شعر بخون اونم خوند بعد دختر من ذوق زده شروع کرد بخونه همه پاشدن رفتن پدرشوهرمم گفت کی با تو بود؟ نمیخوام تو بخونی

واقعا ناراحت میشم مثلا همین چند روز پیش خونشون بودیم دختر من و خواهرشوهرم همسن هستن به اون گفتن فلا ...

وای عجب بیشعورن 

به نظرم برا تربیت و اعتماد با نفس بچه هات بهتره کلا قطع رابطه کنی عزیز 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
وای عجب بیشعورن  به نظرم برا تربیت و اعتماد با نفس بچه هات بهتره کلا قطع رابطه کنی عزیز

این تازه یه نمونه اش بود مثلا پسر خواهرشوهرم که ۸ سال پزرگتره می‌گیره دختر منو میزنه همه میگن ماشالله چه زرنگه چه با عرضه هست چقد قوی هست ماشالله

بعد دختر من اگه برای دفاع از خودش مثلا اونو هل بده ۲۰ نفر آدم میریزن رو سرش میگن بی ادب بی تربیت وحشی کارت بده همشم با داد و فریاد و خشونت

این تازه یه نمونه اش بود مثلا پسر خواهرشوهرم که ۸ سال پزرگتره می‌گیره دختر منو میزنه همه میگن ماشالل ...

شوهرت نظرش چیه 

عزیز اینا گویا با شما خصومت دارن سر بچه هات خالی میکنن .

بعضیها رو باید حذف کرد 

حتما ازشون دوری کن