2777
2789
عنوان

سقط های مکرر

561 بازدید | 15 پست

من یه بچه ۸ ساله دارم ولی بعد اون دیگه ۳ تا پشت سر هم سقط داشتم درسته pco هستم ولی ورزش میکنم و به راحتی باردار میشم ولی تو هفته ۷ یا ۸ سقط میشه دیگه خستم چیکار کنم؟نکنه مشکل از شوهرم هست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زنداداش منم چندسال اینجور بعد ما اتفاقی متوجه شدیم مشکل از داداشم

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 
من به خدا هر آزمایشی رفتم میگن مشکلی نداری

مشکل از شوهرت گلم مث داداش من

اسپرم ضعیف با دارو رفع میشه بگو حتما بره دکتر 

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 
سقط های هفته های اول معمولا مشکل اسپرم هست، مثلا مورفولوژی اسپرم

وآقا؟وای کاش اینطوری باشه من خیلی ناراحتم ۳ تا سقط امروزم رفتم سونو گفت ساک نیس و احتمالا دفع کردی

[QUOTE=261628251]آزمایش اسپرم که خیلی سادست، از همسرت بخواه آزمایش بده[/QUOTتو شهر ما نیست باید بریم ...

فکر نکنم اینطور باشه چون حتی کلینیک سر خیابونمونم انجام می داد، یه پرس و جو بکن احتمالا پیدا کنی فقط فرقش اینه یه چند درصدی جوابشون متفاوته با مراکز بزرگ ناباروری

💚💖
پس چرا اون موقع نبود و من یه بچه سالم دارم

زنداداشمنم یه بچه سالم داره

خو حتما بعد اون اینجور شدن